fredag den 21. juni 2013

#8 - Fælles Fredag - Decals/Stickers
Denne uges tema i Fælles Fredag er Decals / stickers. Noget der mest af alt minder om klistermærker, som man kan sætte på neglene. :-)

Jeg har valgt at lægge en bund med en forårsgrøn lak jeg har købt i udlandet - Den er fra mærket Vera Valenti, og er ikke et kendt mærke, jeg tror det må være spansk.. Den var meget tyk at påføre, og lidt svær at få til at lægge pænt. Men det lykkedes så nogenlunde med 3 lag. Yderst på spidsen har jeg lagt en anden grøn, som også er udenbysk. Yesensy er mærket på den, og jeg har den også i orange. Den er lidt shimmeragtig, og jeg synes faktisk det blev fint på spidserne :-) (Pånær på pegefingeren... Den er jeg ikke helt tilfreds med) Kender I nogle af de mærker jeg har brugt her ?Jeg har pyntet tommelfinger og ringefinger med hvide stickers med blomster. Derudover har jeg lavet lidt hvide prikker på alle neglene, med min dotter.

Håber I evt. kunne blive lidt inspireret :-)

Næste uges tema er Gradient eller Ombre. Kender I det ? Husk at kigge forbi igen på fredag.

Husk endelig også at tage et kig indenfor hos de andre dejlige "damer". Jeg er ret sikker på, at alle forslagene denne fredag er meget forskellige.

See you later.
6 kommentarer:

 1. ej hvor flot med det grønne i spidsen. Får mig helt til at tænke på en græseng om sommeren :D

  SvarSlet
 2. Tak -ja, det var også det jeg endte med at det lignede mest :-) Synes dog de er pænere i virkeligheden!!. Men sådan er det nok ofte..

  SvarSlet
 3. Dejligt forårsagtigt, har aldrig set mærkerne før men der er jo også så mange rundt omkring i verden. Har du mange lakker fra udlandet du ikke hører om ofte kunne det være sjovt at se dem som læser:)
  Og dottingen synes jeg var en god tilføjelse, så passer hver finger:)

  SvarSlet
 4. Det er rigtigt fint, synes man tænker forår/sommer & kolonihavehus hehe :-D

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart