➪ Bagom bloggen

Kontakt:  krumme.rand@gmail.com

Pige årgang 76, gift og har 2 drenge fra 2001 og 2004. Elsker at skrive, og gør det så godt jeg kan. Og meget af det. Jeg kan lige så godt være ærlig og sige, at korte indlæg - dem er jeg ikke så gode til :) Men så er du forberedt :-)

Jeg blogger om flere forskellige ting.

For det første har jeg en stor passion for negle og lak. Jeg laver gelénegle på mig selv - er ikke uddannet, men læser en del om det og ser en masse klip på youtube - så jeg er 100 % selvlært ! Med tiden ville det være fedt med en uddannelse, meeen - nu må vi se. Ovenpå disse, kan jeg godt lide at bruge lak - og jeg har en del.. Måske tør jeg en dag at vise billeder af dem alle, men for nu lader vi det lige ligge :-)

Min næste store passion er sko. Lækre sko. Jeg elsker Lola Ramona :-) Åh gud, de er lækre. Det vil du kunne se hvis du kigger rundt på bloggen. Hvor der også er link til, hvor du kan handle, hvis du bliver lige så forelsket som mig :-)

Så elsker jeg at læse. Jeg har ikke rigtigt fået anmeldt så mange bøger til bloggen endnu, tiden går jo så frygtelig hurtigt. Men det skal nok komme. Men krimi er lige mig :-) Jussi Adler-Olsen, Liza Marklund, Sara Blædel, Camilla Läckberg, Jo Nesbø, Håkan Nesser, Lotte Hammer, Anna Grue.... Og jeg kunne blive ved. Min sidste nye dille er Fifty Shades og andre lignende. De er også super gode, omend i en noget anden genré :-)

Make-up er jeg også begyndt at blogge en del om. Jeg bruger det hver dag, og går helst ikke uden for en dør uden. Ihvertfald ikke uden mascara! Så der vil jeg blogge lidt om hvad jeg bruger til daglig, og hvis jeg finder nye spændende ting.

Skønhed i sin helhed - vil jeg også blogge om :-)

Smykker - er bare en del af mig og min hverdag. Jeg har selv lavet en del, og jeg vil lægge forskellige ting op på bloggen. Det jeg har lavet mest, er nok øreringe. Men også en del armbånd. Både knyttede, og med perler/sten. Halskæder har jeg også lavet en del af, og det er en super dejlig hobby, som du  nok skal få set noget mere af :-) Jeg blogger også om købte smykker :-)

Billeder har jeg lavet en del også - malet, og brugt servietter på lærred. :-) Hvis du er heldig får du nogle at se :-)

Så elsker jeg at fotografere. Men mest med min telefon. Så de fleste billeder du ser på bloggen, er altså taget med den. Jeg redigerer dem altid inden de kommer herind, så du får det redigerede resultat. Der er ikke fotoshoppet - men de er beskåret og - som oftest - sat i en ramme.

Har du noget du gerne vil spørge om, skal du endelig bare sige til, og er der noget du gerne vil se jeg anmelder - så skyd løs - så ser jeg om jeg har noget at vise.

Desuden er jeg åben overfor samarbejde - både med firmaer og andre bloggere.

2 kommentarer:

  1. Ej hvor fedt kan se vi læser bøger af de samme forfattere :-) læser du som ebøger eller old School i papir ? Jeg er til old School. :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jeg også helt klart :) Skal helst ha en bog mellem hænderne, jeg kan ikke så godt læse på computeren f.eks :)

      Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart