søndag den 23. juni 2013

Anmeldelse af tøj fra mærket KOIN - for House Of Kids.


Frederik 9 år, og mor  har testet tøj vi fra House Of Kids - af mærket KOIN. (Altså - Frederik har prøvet tøjet, mor har skrevet, vasket og fotograferet ;) )

Det er sendt til os, da vi "vandt" i en konkurrence på deres Facebook side, mod at vi anmeldte produktet. Anmeldelsen kommer her, og kommer også på deres side på et tidspunkt. House Of Kids sælger rigtig meget lækkert Børnetøj,  i en masse forskellige mærker, bl.a. altså KOIN. Kig endelig en tur ind forbi Deres side, enten på FB, eller deres hjemmeside.

Frederik 9 år, har været så heldig at få et par shorts og en cardigan fra mærket Koin, hos House of Kids, mod at vi anmeldte produktet.

Herhjemme hos os, findes der ikke særlig meget tøj, med et kendt mærke i nakken. Vi har simpelthen ikke pengene til at der skal stå Hummel, Adidas, Koin, D-xel, Hound eller andet på mærkerne. Så man kan godt sige, at vi er de bedste testere, for vi kan kun sammenligne med de mærker vi har i huset. Og det meste af det, er altså købt i et stort varehus. Intet ondt ord om det – nej, det er helt fint tøj af udemærket kvalitet :-) Måske tøjet fra Koin har en bedre holdbarhed mht. farverne, men det er jo kun fremtiden der kan vise det, det når jeg desværre ikke at teste så hurtigt :-)

Jeg kan rigtig godt lide, at der ikke er skrevet KOIN udover tøjet flere steder, det skriger ikke til omverdenen at det er et bestemt mærke. Man kan se det nederst på cardigan'en på ryggen og på bukserne kan man se det bagpå, hvis man ikke har noget langt udover.

Man skulle vælge en underdel og en overdel, og Frederik var ikke i tvivl, da han skulle vælge. Han kan nemlig rigtig godt lide at være fin i tøjet, og går ofte med skjorte og slips – endda jakkesæt..

Det blev til et par lyse shorts style nr. : 3130211. 100 % Bomuld.
De hedder Dark kit i farven, og det passer meget godt synes jeg. Prisen er 350 kr. Str. Er en 9/10 og det går også fint an. Havde han prøvet dem i en forretning, ville jeg nok være gået en str. op.De er som sådan store nok i livet (Og Frederik er både meget høj, og meget tynd.), men de får ikke rigtigt den ”baggy” effekt, der er meningen. Der er en knap i hver side i linningen, så man kan flytte elastikken ud, så det kan passe lige netop dit barn. Vi er også gået et par huller ind, for at de passede.Det er bomuld, og vi har haft shortsene vasket, og det har ikke mistet hverken farve eller facon, de ser lige så fine ud, som da vi pakkede dem op. Noget jeg synes er rigtig smart er, at knapperne foran er trykknapper, i stedet for mange andre bukser hvor det er rigtige knapper hele vejen op. Der ved jeg da, at han ofte er glad for at bukserne er store nok til, bare at kunne trækkened og op, uden at skulle kæmpe med alle knapperne. Dette er nemt, også for mindre børn. Den øverste er en hægte, og den kan mindre børnefingre måske godt have svært ved at håndtere. Men det går altså fint til en 9-årig.Den anden ting Frederik valgte, var en rigtig lækker cardigan. Style nr. 3130406 i farven: Grey Mix/ Mint. Str. 9/10. Det er 60 % Polyester og 40 % Bomuld. Prisen er 400 kr.Jeg tænkte godt nok... Hmm – cardigan - her til sommer ?? Men det er helt perfekt, for man kan næsten bruge den som en slags jakke. Den minder faktisk en del om de college jakker der er så moderne lige nu. Og den er rigtig fin til en sommeraften, hvor det måske bliver lidt køligt.
Han mente med det samme, at den måske skulle på til skolefesten næste gang (I februar...:-) ) Det er en pæn cardigan, og den sidder rigtig pænt det er ikke bare sådan en slasket model. Den går ned i V-hals foran, og så har den knapper.
Den har også været vasket, og har ikke mistet nogen af farverne, ej heller er de blevet blandet sammen. Jeg var nemlig lidt betænkelig mht. den mørke røde farve og den mint grønne – om ikke de ville smitte af på det grå, og de hvide kanter. Men det gør det heldigvis ikke. Så det er lækkert, og jeg håber den altid vil bevare de klare farver den har.
Frederik fik rigtig mange anerkendelser den første dag han havde det på i skole. De synes han var rigtig smart, og at det var noget lækkert tøj. Der var faktisk én der troede de havde fået ny dreng i klassen..

Alt i alt vil jeg sige at det er noget rigtig lækkert tøj, i en rigtig fin kvalitet. Det er noget tøj, jeg sagtens kunne finde på at købe igen, hvis jeg havde pengene. Koin er bestemt ikke voldsomt dyrt, sammenlignet med så mange andre mærker, jeg synes det ligger i den billige ende af mærketøj. Så hvis man er til kendte mærker i ”nakken” synes jeg bestemt at Koin er værd at kigge efter :-)


Vi vil i hvert fald sige mange TAK fordi vi fik lov at prøve tøjet / mærket :-) Det er klart noget jeg vil skrive på drengenes ønskeseddel (Hvis jeg får lov ;) ) da det er noget rigtig lækkert tøj. 

That's all folks. Håber I kunne lide det lidt anderledes indlæg. Og, og, og HUSK endelig at tjekke deres Hjemmeside ud :-) 


 Produktet er tilsendt til anmeldelse, men ordene er helt mine egne.


1 kommentar:

  1. Han ser rigtig sej ud i det tøj, det er rigtig pænt og klær' ham rigtig godt. :)

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart