fredag den 14. juni 2013

#7 - Fælles Fredag - Texture

Det var disse billeder jeg havde klar i sidste uge....
Ugens udfordring er tekstur. Det kan være mange forskellige ting. Jeg har valgt at bruge min nye mini lak fra OPI - den sorte fra Mariah Carey Liquid sand collectionen. Den hedder Stay the night. Den er sort med røde glimmerstykker / nister i. Den kræver 3 lag for at være heldækkende. Så man kan jo, når nu det er en mini.. - lægge en sort lak som base og så et enkelt eller to lag af denne liquid sand. Som det  jo antydes, føles det næsten som sand at røre ved neglene efter lakken er påført. Hvis man ikke rigtigt kan holde ud, at neglene ikke virker  glatte, som man er vant til, kan man komme toplak på - men giv det lige en dag, og se om ikke du kan vænne dig til det. Den har en flot finish. Men igen - det har den også med toplak :)

I næste uge hedder det Decals/stickers. Så kig endelig forbi igen :-) Husk at kigge forbi de andre piger også.

9 kommentarer:

 1. Nu har jeg jo været rundt og se nogle af de andres tekstur manis, og jeg må nok sige at jeg er mest til de lakker med glitter i. Og den her er virkelig fin :3

  SvarSlet
 2. Den her var min første tekstur lak :) Den er så flot, specielt den røde glimmer :)

  SvarSlet
 3. det er så pæææn en lak. Jeg er virkelig glad for min :)

  SvarSlet
 4. jeg ville mere kalde den mørkebrun, sådan så den ud på mig da jeg ejede den:)Overvejer om jeg skulle anskaffe mig den i stor her til efteråret, synes bare den er så skræmmende mørk, men det røde glitter er jo uimodståeligt!

  SvarSlet
 5. det er min ynglings af de tekstur lakker opi har udgivet ind til videre :)

  http://nicenails-byastrid.blogspot.dk/

  SvarSlet
 6. Uhh den lak klæder dig så fint :-)
  Synes den er smuk, men desværre for mørk til, at jeg ville få den brugt.

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig flot lak! :-)

  SvarSlet
 8. Laver simpelthen lige et fælles svar denne gang ;) På mig, er den ikke i nærheden af brun - men sort med røde glimmerstykker i :-) Ja, det er lidt sjovt at der er så stor forskel på farverne på ens hænder. Jeg er ikke ret "pæn i nude" helt generelt :-) Det er en super flot og lækker lak :-) Tak skal i ha alle sammen :-)

  SvarSlet
 9. Den er så flot og mystisk denne liquid. Jeg ønsker mig den, og håber snart jeg får den købt! Flotte negle :)

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart