onsdag den 12. juni 2013

Rimmel - Apple Berry Smoothie :-)Okaj altså... Når jeg hører navnet, tænker jeg den må være grøn ? Men næh nej - den er blå. Det er fra Rimmels nye Cocktail Colour collection. Den er faktisk næsten ikke til at få i Matas længere, da det var en limited edition.

Jeg var heldig at få denne og den lilla i samme collection til 19,95 og 29,95. De lå i en kasse med rester, der ikke var blevet solgt. Den kunne fås i 5 farver: Blå, lilla, rød, grøn, og orange. Men hvis du skynder dig ind på ASOS - kan du få 3 farver, rød, orange og lilla.(OG DER ER FRI FRAGT - Jeg sir det bare)

De har nogle rigtig lækre navne. Denne hedder altså Appele Berry Smoothie. Den Lilla hedder: Baby Bellini. Den røde: Hawaiian Punch.Orange: Shirley Temple, og den grønne hedder Cutie Colada. :-) Det er da lige til at blive i godt humør af.


Nu er det ofte sådan med mig og lakker.. At jeg har svært ved at nøjes... (Tror jeg der er nogle der er enig i ...) Så der skal lidt glimmer til. Og jeg har bare, synes jeg selv, fundet den mest fantastiske blanding.
Det er en top coat fra L'oreal der hedder Confettis. Sorte og hvide flager der bare matcher hinanden så godt. Jeg troede den var kedelig - men det er den så absolut ikke. Den kan passe til alle lakker...
Og så min nye yndlingslak fra OPI. Pink Yet Lavender fra Maria Carey Collectionen. Det er en klar base med glimmer og holo i alverdens farver og afskygninger.
Billedet er uklart - jeg ved det godt - men det er for at I kan se alt det smukke holo glimmer :)  Og det kommer endda slet ikke til sin ret herpå. Det er SÅ fint IRL.Hvad er din yndlingslak her i sommervarmen?

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare flot ud ♡ Tak for inspirationen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så lidt - og tak :-) Jeg elsker bare de to glimmerlakker sammen :-)

   Slet
 2. Fed kombination af lakker! Det ser virkelig lækkert ud :)
  Jeg er for øvrigt enig i, at navnet ville passe bedre til en grøn lak...
  Men bare lakken er mums, så lever vi med underlige navne ;)

  SvarSlet
 3. Ja - der findes mange mærkelige navne til lakker ;) Og det er jo heldigvis ikke det, der betyder noget ;) Og tak.

  SvarSlet
 4. De to glimmerlakker ser mega godt ud sammen :) Den blå er også flot :) Jeg har nomineret dig til en Liebster Award som jeg håber du vil deltage i og dele med andre :) Alle informationerne ligger på min blog :)

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart