tirsdag den 6. januar 2015

Models Own // Hyper gel og Diamond Luxe // Stamping.


Models Own - hyper gel kollektionen - denne her hedder Pink Veneer. Den kan købes hos DanCosmetic, som er eneforhandler af Models Own i Danmark.

Den er en smule svær at arbejde med. Dækkeevnen er umiddelbart fin, men den er ret svær at få pæn og jævn. Så den har fået 2 helt alm. tynde lag, og et extra tykt til sidst. Så på med den hurtigtørrende topcoat, og sidde og lave absolut ingenting, til den er gennemtør. Jeg synes, så absolut, den er anstrengelserne værd ! Den har, på mine negle, samme farve, som den jeg ser på billedet. 


 
Og et lille stamp ! Diamond Luxe serien - her Oval Plum. Serien er så lækker og skinnende, med ægte diamantstøv i. Med Plade B, købt hos Foxy Fingertips for længe siden.
Den har trukket lidt i stampet, da jeg lagde topcoat øverst. Synes ellers jeg var så påpasselig med at lægge en stor klat TC og kun trække i det, uden at røre neglen.. Hm.. men ja..



HVIS du er på vej ind for at købe én af lakkerne hos Dan Cosmetic... Så læs lige med her...

Jeg er ambassadør for Dan Cosmetic (Models Own.), hvilket betyder, at jeg samler en slags point op, hver gang en af mine "venner" bruger "min" kode til at købe lakker med.

Så altså - hvis du har overvejet at købe et par Models Own lakker hos Dan Cosmetic, vil jeg anbefale dig, at bruge min kode. Når du køber med koden, deltager du i konkurrencen om at
vinde 3 valgfrie lakker.

Får jeg noget ud af det ! Ja.
Når jeg har henvist et vist antal købere, og de har købt med min kode, modtager en lak til anmeldelse. Så - ja det er til min fordel hvis du bruger koden. Det er selvfølgelig ikke noget du skal. Jeg vil bare være glad, hvis du bruger min kode, hvis du har overvejet at handle alligevel :D

Den kode, du kan bruge hvis du har lyst til at hjælpe mig (og være med i konkurrencen om 3 valgfrie lakker) er

ck1014.

Lakken er modtaget som gave.

3 kommentarer:

  1. Er ret vild med den lyserøde farver, sjældent man finder én i den helt rigtige nuance :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Enig ! Jeg har også haft flere forskellige lyserøde, som jeg har måttet bytte væk, fordi de ikke passede til min hudtone :D Dette er bestemt en keeper :D

      Slet
  2. Åh jeg elsker den helt lyserøde nuance. SÅ flot!

    //Simone
    www.tomgang.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart