onsdag den 10. december 2014

Sally Hansen // Cuticle Love.For ½ års tid siden, havde de 2 for 1 (eller var det 2 for 100) på alt Sally Hansen i Matas (ihvertfald i min matas :p )
Jeg købte disse 2, og gik straks igang med den øverste der.

Og jeg brugte den faktisk i rigtig lang tid. Men endte med at blive enig med mig selv om, at der ikke skete det store. Den hjalp ihvertfald ikke, hvis jeg havde vildt tørre neglebånd.


Og selvom jeg havde besluttet mig for, at den skulle bruges op, inden jeg begyndte på den anden, tænkte jeg.. Ja, der sker vel ikke noget ved, at jeg lige prøvetester den ;) Men det skulle jeg nok ikke have gjort. For nu får jeg ihvertfald ikke gang i den anden igen...For er du da vild, den er fantastisk. Den har sådan en pensel-dims, som der kommer noget nærmest creme lignende ud af - det er klart. OG det dufter fantastisk.af ... frisk ? agurk måske ? Den dufter sååå lækkert. Den er med Jasmin, rose og E-vitamin. Der er øjeblikkelige resultater. Med den anden havde jeg ikke set noget som helst positivt på neglene  neglebåndene efter 3-4 uger.

Første forsøg var ellers lidt bob bob. Synes det var noget mystisk noget, at man skulle smøre det ind med den der pensel. Men efter at have vænnet mig lidt til det, er jeg vild med den.

Du kan købe den her i Matas - til 89 - eller HOLD NU FAST - 2 for 100 - eller i din lokale Matas - og andre steder hvor de har Sally Hansen tænker jeg.

Hvad foretrækker du som neglepleje ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart