tirsdag den 9. december 2014

Appeal4 // Clamour4Glamour 2014De her 3 lakker havde jeg afskrevet i første omgang. Jeg syntes overhovedet ikke de så ud af noget særligt. !! Men nu tænkte jeg at jeg ville prøve dem alligevel. Og hvor var det da en god beslutning !!!


Fra venstre mod højre
Nr. 99 Night black as gold, nr. 100 Sugarcoated cherry dream, nr. 101 Electric evening indigoNight black as gold - Beholdte jeg på, da jeg havde lagt den. Der er 2 varianter her - den første jeg viser, er med 5 (eller var det 6?) lag. Og den var ret svær at få til at dække. Men flot og super smuk blev den. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve at "give den undertøj på " !! Så her har jeg lagt et lag af Whortle berry først - og herefter 2 lag af Night black as gold. Måske kan du finde en der passer bedre under, men jeg synes det blev helt hæderligt med denne. Og det vil jeg gøre fremadrettet, da jeg synes den skulle have alt for mange lag uden. Det er som om det aldrig helt tørrer ;)

5 lag

Lidt sløret - men kan du fornemme lækkerheden ?
Og her med Whortle berry under - det kan jeg godt leve med.Sugarcoated cherry dream

Den arter sig altså ret forskelligt, i forskelligt lys. Jeg ser mest lækker, lækker lilla... Herunder har jeg vist på swatchhjul - hvordan den ser ud med hhv. 1, 2, 3 og 4 lag.


Jeg har givet den 3 lag på de her billeder. Og det vil jeg også gøre fremover. I am in Looove...
Electric evening indigoIngen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart