lørdag den 3. maj 2014

Tip of the day // OPI & Essie

Et lille tip til Jer der kan lide neglelak :D

Rema1000 har fra i morgen tilbud på OPI neglelakker. Men man skal være lidt hurtig, for nogle butikker er tyvstartet !! Og det er vi jo nogle der ved, de godt kan finde på, så vi har været afsted... Nogle allerede torsdag... Igår var jeg i 3 butikker ! som altså ikke havde sat dem frem. 2 sagde igår at de kom sidst på eftermiddagen i dag, den ene havde dem ikke kl. 18. Men i en anden forretning sat dem frem i morges istedet for, og min veninde var hurtigt ude i morges, og hapsede 6 til mig. Altså.... 39 kr. !!! De koster jo 125 i matas, og hvis man er heldig på Ebay, kan man få dem til ca. 60 kr.. Så det er jo virkelig !!!!! Afsted med sig, hvis man mangler? eller noget.. Føler ligesom at jeg bliver nødt til at tjekke et par Rema1000'er i morgen tidlig, bare lige for at se om de har de sidste 2 jeg kunne ønske mig :p Men tjek lige farverne :O Sikke nogle lækre gradients der kan laves <3

Fra Venstre mod højre:

OPI
I Just Can't Cope-Acabana
Where Did Suzi's Man-Go?
Toucan Do It If You Try
Live.Love.Carnaval
Kiss Me I'm Brazilian
Taupe-Less Beach

Og Essie
Full Steam Ahead

Og for at det så ikke skulle være løgn, så annoncerer Bilka med Essie lakker til 49. Det har de gjort før, og jeg har før købt der. Men dem de havde i avisen, så ud til at være de nye neons - så jeg blev jo nødt til at tjekke... ikke? Nå, men det var det ikke.. meeen der var da lige en enkelt der fristede. Full Steam Ahead.

Men måske har du allerede været afsted ?? Så lad mig høre hvad du har købt. Eller ville ha købt, som de ikke længere havde måske ?? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart