tirsdag den 30. april 2013

1. Goodiebox April 2013

Så fik jeg den 1. goodiebox ind ad døren. Fiiin fin :-)




Hvis du endnu ikke har modtaget din boks, er det nu du skal smutte ud af dette indlæg, for nu kommer der altså billeder...








I denne boks var der følgende:




*L'oreal shampoo og conditioner - prøve (Men lidt større end normale str. så der er ihvertfald til en hårvask) Disse kan man ofte få gratis i f.eks. matas. Full size 99,95 kr.
*Acqua di Gioia Eau Fraiche fra Giorgio Armani - eau de toilette prøve - Uuhm den dufter daaajligt. Men disse kan man også få som prøver i  Matas. Full size 340 kr.
* Garnier BB Cream miracle skin perfector prøve. Den ved jeg er god, for jeg har en jeg har modtaget fra Garnier for et års tid siden. Denne er så nem at tage med ;) Full size 89,95 kr.
*A-Derma Sensifluid Cleansing micellar water face and eyes. Make-up remover. 75 ml.
Full size koster hos Apotekeren 129,50 kr.
*L'oreal Color Riche neglelak nr. 503 - farven er Addictive Plum - mørk lyserød. Denne er full size - kan købes i f.eks. Matas, Bilka, og Føtex. Matas webshop lige nu: 29,95 - spar 10 kr.
*Maybelline Master Drama Khol liner - Grå. Kan f.eks. købes i Matas - 69,95 kr. Full size.

Jeg synes det er en rigtig fin box - jeg er ihvertfald ikke skuffet. Neglelakken, er ikke én jeg har i forvejen. Der skal nok komme et indlæg hvor jeg viser den :-) Make-up kan man ikke få nok af, og jeg har faktisk ikke én i grå. Make-up remover bruger jeg jo hver dag, så den glæder jeg mig til at prøve også. Hårshampoo og conditioner skal prøves meget snart, det er dejligt at prøve noget nyt :-)
Og mums, den eau de toilette den dufter godt - sommerfrisk.

Alt i alt en super dejlig box.

Får du Goodiebox ? Hvad synes du om det ?

Hvis du er interesseret i at modtage en månedlig box med lækkerheder kan du tilmelde dig her: http://www.goodiebox.dk/ . Den koster 119,- pr måned, incl. fragt. Man modtager så hver måned (sidst i måneden) en box med forskellige skønhedsprodukter. Du kan ikke vide på forhånd hvad du modtager, og om det er noget du vil få brugt. Men det er super spændende at modtage en gave du har givet dig selv (Eller en anden der har givet dig; ) Der er ingen bindingsperiode, og du kan til hver en tid melde dig ud igen


3 kommentarer:

  1. Rigtig fint indlæg!

    Du heldig med den grå eyeliner - vil du måske vise den på, nu hvor du har blå øjne? Tror det ser smadder godt ud! :-)

    Knus Mia

    SvarSlet
  2. Hej Mia :-) Tak skal du ha :-) - ja, jeg skal nok prøve at tage et billede når jeg får den prøvet. Den er meget mørke grå synes jeg, så jeg ved ikke om man kan se det særlig godt, eller det bliver "sort agtigt" - hvis du forstår :-)

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart