mandag den 6. juli 2015

Depend // Smykke tatoveringer
Jeg har efterhånden prøvet nogle forskellige af de her moderne smykke tatoveringer. Og jeg må sige, at dem man kan købe, ligner hinanden alle sammen. Pånær dem her fra Depend. De har jo en helt anden indpakning. For det første.. De er, synes jeg, også lidt nemmere at have med at gøre, når man er i påføringsfasen..

Altså - det er jo ingen videnskab. Klip det ønskede motiv ud, pil den klare folie af og læg motivet ned mod huden. Gør det vådt, og læg noget på der kan holde på motivet i 30 sek. F.eks. en vaskeklud eller nogle vatrondeller.

Jeg synes de holder ganske udemærket. Pånær når de sidder på hænderne eller fingrene. Det giver jo ganske god mening.. man vasker jo hænderne temmelig mange gange i løbet af dagen.. Så det skal man bare vide.Jeg havde til gengæld den på underarmen, som holdte i 5 dage. Og dem på siden af hånden holdt faktisk også i 3 dage.

Den jeg har på overarmen holder endnu - altså næsten en uge.

Dem på foden er nyanlagt, så jeg kan ikke sige noget om holdbarheden endnu.
Dem jeg kom på håndleddet og underarmen, måtte til gengæld lide en forfærdelig død 1½ time efter de var kommet på... Jeg valgte (den allervarmeste dag...) at støvsuge og vaske gulve i hele hytten kl. 19 om aftenen. Så sveder man. Eller - jeg gør ihvertfald... Og det kunne de ikke holde så godt til. De smuttede lige af igen.. Men altså. Det er vel ikke meningen alligevel, at man skal smykke(smukke)-sere sig, og så vaske gulve.. Hmm.. Og man skal heller ikke gnide med sit håndklæde på tatoveringen, efter bad.Nå men, jeg synes ihvertfald det er en sjov ny dille der er kommet, og det ser super smukt ud, på solkysset hud.

Du kan finde disse tatoveringer i Matas,  eller Dependcosmetic.dk

Produkterne er modtaget til test. 

4 kommentarer:

 1. Holder de bedre end dem fra Goodieboxen? for de blev klisterede og så beskidte ud på mig i løbet af bare en dag.

  Hvad koster disse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg faktisk. Den på anklen holder super godt. Og ikke klistrede.

   Slet
 2. De ser flottere og flottere ud efterhånden - Virkelig fine, dem du har på :-) Må få det prøvet og se, om de ser ligeså stilede ud på mig, som på dig :-) kram

  SvarSlet
 3. Ja, jeg er ret godt tilfreds med de her, så fine

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart