fredag den 8. maj 2015

Fælles Fredag // Mors dag.


Vi er igang med de "helt normale" Fælles Fredage igen. Det er helt mærkeligt, at der ikke er indlæg hver dag, og jeg skal hele tiden huske mig selv på, at det er OK ! Der kommer indlæg, når jeg føler for det, og har noget at fortælle. Og når jeg ikke lige har migræne, hovedpine, eller underlivssmerter... For sikke en uge... Jeg har ofte hovedpine, men så mange gange på én uge - sammen med det andet. Det gider jeg helt ærligt ikke ;) (no shit sherlock...)

Mors dag. Det er jo et vidt begreb ! Jeg kunne lave hjerter, male en mor, lave blomster, eller andet jeg har tænkt at give min mor i gave, eller noget der minder mig om hende.

Jeg har valgt anderledes. Jeg har lavet disse sommerfugle. For jeg elsker sommerfugle. (Og det gør min mor faktisk også). Og jeg er jo også en mor - så jeg må godt lave noget jeg selv kan lide.

Basen er OPI That's Hula-rious!, som er en af de lakker jeg købte fra Rema1000 tidligere på ugen.
Og her ovenpå har jeg stampet med MoYou London princess - plade14.
OG også brugt OPI ovenpå - nemlig den orange Is Mai Tai Crooked? og den lilla Lost My Bikini In Molokini. Ikke bare et alm. stamp, men nærmere noget gradient stamp - med to lakker i det samme stamp.Husk, endelig at kigge forbi de andre piger også :D4 kommentarer:

 1. Virkelig flotte ?😊 er også helt vildt med det stamp

  SvarSlet
 2. De er blevet flotte, du er god til det med negle :-)
  Ja skriv indlæg når du føler for det, alt andet er stress.
  Ønsker dig en god Mors dag og jeres familie en god weekend.
  Hilsner fra Maria & Tina
  "En verden af kunst"

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart