tirsdag den 19. maj 2015

Appeal4 // Holo med stamping.


Appeal4 har haft nogle testere på hololakker. Virkelig lækre holo-lakker. Men desværre nåede de aldrig ud i butikkerne. Der findes i alt 21 forskellige, jeg mangler desværre et par stykker. Man kan kun købe dem på de lagersalg Appeal4 holder en gang imellem, og som jeg bl.a. var til i Odense i weekenden. 

Der er rigtig mange der har spurgt efter swatches af de lækre hololakker, og det findes ikke "officielt" - men jeg kan sagtens lave swatches af dem jeg har, hvis der er interesse for det ? Og så kan vi jo bare alle sammen håbe på, at der kommer holo fra Appeal4 igen. For det kan de faktisk godt finde ud af... 

Jeg har brugt 6 forskellige til denne mani. 

(Ny negleform, for øvrigt. Hvad synes du ?? - pegefingeren knækkede jo for vildt i sidste uge...)Denne mani laves på samme måde, som en gradient. Forskellen er bare, at jeg her laver nogle "klatter" (se svampen) der overlapper hinanden, og ellers lægger jeg den bare som en alm. gradient.
Lakkerne brugt, er

Ocean bubbles, Pacific purple, Tropical reef, White sea dragon, Sweet lips og Sunflower sea star.

Ovenpå, har jeg så lavet et lille stamp med MoYou London The Pro - nr. 01. Stampet er lavet med Depend 7-day Goth Black.


Og så var det lige... At jeg opdagede at mine bukser og negle matchede helt perfekt. Og det var ikke engang med vilje :D Forestil dig lige, at jeg sidder i møde, og kommer til at kigge på mine hænder, der ligger ovenpå mine bukser..haha :D
2 kommentarer:

 1. Ej! kan de så få sat produktionen af de lakker i gang! De ser jo vildt lækre ud.

  Loevens makeup rambles

  SvarSlet
  Svar
  1. De er rigtig lækre. Og super gode at arbejde med.

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart