tirsdag den 21. april 2015

CND Vinylux // Garden Muse kollektion 2015


CND Vinylux, er netop udkommet med deres nye kollektion Garden Muse. En skøn blanding, og rigtige sommerfarver, hvis du spørger mig. Mine favoritter, er nok Crushed Rose og Reflectiong Pool.


Crushed Rose. Smuk lyserød, over i det pinke. Dækker ret godt, allerede i det første lag, men har fået 2 lag, ingen topcoat.

Beckoning Begonia. 2 gode lag, eller 3 lettere kan den klare. Super smuk sart baby lyserød, med sit shimmer i. Tænker den kunne være ret lækker over en hvid base, og så bare et enkelt lag.
Ingen topcoat.

Butterfly Queen. Svær at fange helt. Pink med bl.a. sort og blåt glimmer. Dækker helt fint ved blot 2 lag, hvilket faktisk overrasker mig. Så smuk. Den har fået topcoat, for at få den sidste lækre finish.Lost Labyrinth, har også fået 2 lag og har her fået topcoat. Jeg er egentlig ikke helt til de her lakker, men den overrasker også positivt. Jeg troede den ville være mere duochrome end den er. Blå/grøn vil jeg kalde den.  


Reflecting Pool. Wauw. Bare Wauw.. Hold nu op den er skøn og lækker og smuk. 2 lag, ingen topcoat. Blå som vandet i en swimmingpool på en varm sommerdag. 

Wisteria Haze. Smuk og duset lilla. 2 lag og topcoat. Rigtig smuk.


Lakkerne er modtaget til test. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart