fredag den 20. februar 2015

Fælles Fredag // Multicolor stampingSå blev det dælme fredag igen :D Denne gang er vi ude i noget multicolor stamping. Jeg havde aldrig hørt ordet før, eller set (hvad jeg ved af) stamping i multicolor. Så here goes - 1. try...

Lakkerne er fra Appeal4's forårskollektion '15
"Bunden" er nr. 118 - Woodrush, og jeg har stampet med 114 - Golden bluepainted lady, 115 - Burgundy frills, og nr. 127 - Pink Spring, Som dog er fra kollektionen Spring Fling. 
Stampingpladen er fra MoYou London, The Pro - nr. 08.

 

Jeg kan vidst ligeså godt indrømme det. Jeg elsker det !!! Det er ikke sidste gang jeg prøver det da... Sagde hun, og lavede endnu et forsøg :D Det er jeg også bare helt vild med, selvom farverne er vildere i virkeligheden end her.
Her har jeg lagt Goth Black fra Depend's 7-day system på alle negle, undtagen ringefingerene, som har fået den hvide Pure White på. Til selve stampingen, har jeg brugt 3 lakker fra Depends forårs kollektion '15, nemlig nr. 433, 435 og 438
Stampingpladen er fra MoYou London, The Pro - nr. 15.

Det sidste billede, er ikke fra min swatch-hånd....... Men jeg synes farverne er lidt forskellig, fra den anden hånd, så derfor får I begge. Og så er det selvfølgelig lidt ærgerligt, at det ikke "popper" så meget på den hvide lak, som på den sorte. 

Jeg er ihvertfald vild med ideén med multicolor stamping, og lover mere fra den kant :D

Kig forbi de andre fredags-damer, og se hvad de har fundet på.8 kommentarer:

 1. De er rigtig flotte begge par :) Jeg kan især godt lide de første :) Det ser bare svært ud at skulle bruge 3 farver. Skal nok lige øve mig lidt med det stamping inden jeg kaster mig ud i det :)

  God weekend søde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maria :D Det var faktisk ikke sværere at bruge 3 farver, end 1. Man skal bare være lidt hurtigere.

   Slet
 2. Dine mani'er er rigtig flotte :)

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart