lørdag den 28. februar 2015

Depend 7-day // Forår 2015Depend er jo for nyligt udkommet med et nyt laksystem - 7-day, som er hybridlakker, der har en flot og gelé agtig finish, og holder i 7 dage, hvis man bruger de medfølgende top og basecoats. Læs mit indlæg om dem her. Det er ellers helt alm. lakker, der skal påføres, som du normalt gør med neglelak, og fjernes nemt med lakfjerner :DDer kommer nu 9 forårs farver i det samme system, og jeg vil gerne vise Jer de 7 af dem.

De er alle super lette at arbejde med, og lægger sig pænt på neglen. Jeg har på alle billederne top og basecoat på, og skriver udfor hvert billede, hvor mange lag lak jeg har brugt. Smukke pasteller der bare holder.


Nr. 7040 - Always Daydreaming
Skøn lilla/lyserød, der dækker overraskende i godt allerede i det første lag. Fint touch af sølvshimmer. 2 lag.


Nr. 7041 - Just Divine
Støvet lyseblå, der er let at arbejde med, og lægger sig pænt. 2 lag.


Nr. 7043 - Cotton Dreams
Smuk lys lyserød - over i det nude. Den vil være super smuk til en fransk mani, hvis den bare får et enkelt lag. Den har fået 2 tykke lag herpå, jeg vil fremover hellere give den 3 lette. Den har det smukkeste shimmer i både pink og sølv - lettere at se på billede 2 - hvor du også kan se den lækre børste der er i 7-day lakkerne.
Nr. 7045 - Mrs. Mint
Så smuk mintfarvet. Dækker næsten i det første lag, men 2 lag har den fået på billederne.


Nr. 7046 - Valentine Flirt
(Møg)Lækker lys koralfarvet lak. 2 lag.


Nr. 7047 - Pink Mania
"Pige lyserød" ? - Over mod det pink, med fint sølvshimmer i. Den har fået 1 tyndt og 2 gode lag herpå, og der synes jeg den er kønnest. Men for en let lysere farve, kan den nøjes med 2 lag.


Nr. 7048 - In Harmony.
Støvet mellemblå, med et hint af lilla. Smuk.


Lakkerne er modtaget til test/anmeldelse. 

2 kommentarer:

 1. Just divine og Mrs. mint ser virkeligt lækre ud! Har stadig ikke fået prøvet de nye hybrid lakker. Men har tænkt meget på dem siden din første post om dem. Må snart tage mig sammen og få prøvet dem!

  Jeg har for resten en lille konkurrence på min blog, ville blive meget glad hvis du ville deltage :)

  Loevens makeup rambles

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder lækkert med give away :D Ja - skynd dig at få prøvet dem :D Jeg kan afsløre, at der muligvis kommer noget give away om små 14 dage - det kunne tænkes der var lidt 7-day iblandt ;)

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart