tirsdag den 13. januar 2015

OnkelBillig.dk // Iphone5s


Jeg har her for nyligt fået byttet min Iphone 4s til en 5s. Det var simpelthen så heldigt, at en i min familie skulle af med sin 5s, som jeg så kunne købe til en fin og favorabel pris, samtidig med, at en anden i min familie, ville købe min 4s til en fin pris. Det er jo totalt win win :D

Jeg er normalt fuldstændig ligeglad med, hvad mine ting hedder. Jeg er bestemt ikke et mærkedyr ! (Bortset fra, at jeg elsker Lola Ramona sko, Margot og DuMilde kjoler... - men det er pga. designet, og ikke navnet)

Men efter jeg skulle have ny tlf. her for måske 3 år siden, faldt valget altså på en Iphone 4, som var det jeg lige havde råd til på daværende tidspunkt. For mig, skal den kunne ringe, sms, og tage gode billeder. Efterhånden bruger jeg også en del tid på nettet, så det er selvfølgelig fedt de også kan det. Jeg har så for et års tid siden byttet 4'eren til en 4s - og nu altså byttet igen. Og kameraet er ihvertfald ikke blevet ringere !! Og den kan nogle fine ting :D

OnkelBillig.dk, kontaktede mig for nyligt, for at høre om jeg ville skrive lidt om dem, og om der var noget jeg kunne tænke mig at skrive om.

Med ny tlf., er der jo rigtig mange ting der frister på siden ( Og se... det er jo lige mine farver)


Nylon oplader til 59 kr.
Pink høretelefoner 79 
p.t. udsolgt, men der er andre farver
Pink USB oplader 29 kr.
Pink Sticker 9 kr.
Powerbank 79 kr.
Pink skin - 49 kr.

De har så været så venlig at sende  mig en extra oplader, hvilket jeg er rigtig glad for. Iphone5 oplader, finder du via linket.Jeg har også fået en ledning med til Iphone4 - så den sender jeg straks videre til hende der har "overtaget" min gamle tlf.

Hvilken telefon har du ? Og hvad er kravene til netop DIN telefon ? Hvas skal den kunne ? Hvad bruger du den til ? Skifter du tit telefon ?


Lavet i samarbejde med OnkelBillig.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart