fredag den 2. januar 2015

Fælles Fredag // Nytårsneglene 2014Nå ! Er det fredag i dag ? Seriøst ?? Det havde jeg (næsten) svedt ud.. Eller ikke helt, vel - for jeg skulle da på arbejde. Men at det også var Fælles Fredag - den havde jeg ikke lige set komme... Ahem...

Havde du en god nytårsaften ? Nogle nytårsforsæt ? Do tell ;)

Nå - men heldigt for mig - havde jeg jo lavet nytårsnegle i år :D De er blevet vist på både Instagram og på facebook - men her kommer de altså igen - på le blog...

Color Club laver de lækreste holo'er. Jeg har 3 og jeg knuselsker dem alle. Denne her hedder Beyond,  og jeg brugte den - sjovt nok - også sidste år til nytår :p For at lave lidt anderledes, kom jeg en enkelt af disse stjerner på ringefingeren. Men man kan næsten ikke se den, så den skal bruges over en lysere lak. De er her fra, hvor de koster 19 kr. lige nu.

Og da jeg syntes, det var ærgerligt at man ikke kunne se den fine stjerne, som jeg ellers synes passer perfekt til nytår, prøvede jeg noget stamping istedet for. Det kunne næsten heller ikke ses på det sorte, så jeg lavede en accentnegl, med den lilla Color Club lak Eternal Beautyhvor jeg så stampede omvendt - altså med Beyond.. De er ikke super tydelige, og jeg fortrød det måske en smule.. Vil hellere gå efter Plain lækkerhed næste gang ;)

På det første billede her, ser man tydeligt holoeffekten, men desværre ikke stampet særlig godt. Det er lettere på billede to - hvor holoeffekten så ikke træder så tydeligt frem. Stampet med pladen Princess 14 - fra MoYou.
Her kan man ikke så godt se holoeffekten - men stampet er til gengæld en lille smule tydeligere.


Husk også at kigge forbi de andre dejlige damer, og se deres nytårsnegle :D

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle fantastiske hololakker :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så ualmindelig smukke :D :D :D

   Slet
 2. Vi elsker color club <3 Smuk mani, søde du :-)

  SvarSlet
 3. Godt nytår søde !

  Flot dyb farve og struktur den neglelak har, passer jo perfekt til nytåret :-)
  Og så er den meget billig.

  God weekend til dig fra mig
  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er gudesmuk. Det synes jeg de 3 jeg har, alle er. Og ja - prisen er klart en fordel :D

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart