torsdag den 8. januar 2015

Depend // 7 day - hybrid lak.Depend er netop udkommet med en stor kollektion af hybrid lakker. Det er en form for lak, der holder op til 7 dage, hvis man bruger det tilhørende rens, basecoat og topcoat. Du får en lak med super holdbarhed, super glans og gel-følelse, uden brug af lampe.

Det består af 4 step:

¤ Cleanser til aftørring af neglen
¤ Basecoat
¤ Farve / neglelak
¤ Topcoat.

Man starter med cleanseren, som er step 1, for at rense skidt af neglen, og forberede den. Efter du er færdig med alle 10 negle, kan du gå til step 2 og lægge et lag af basecoaten på alle 10 negle.
Step 3, er den farve lak du vælger. Læg de lag af lak der skal til, for at du er tilfreds. 
Til slut step 4, som er topcoaten.

Man kan købe en samlet pakke med cleanser, basecoat og topcoat til 99,95 i matas, eller matas webshop. Her er ikke lak med i. Den skal du købe ved siden af, de koster 49,95 kr. pr. stk. Find dem f.eks. her. Hvis du løber tør for en af tingene i samlepakken, kan de også købes enkeltvis til 49,95 stk.


Man skal huske at forsegle neglen ude for enden / i tippen. Det er med til at lakken kan holde i 7 dage. Jeg har endnu ikke lavet en test af lakkerne, hvor jeg kan se om de holder de 7 dage de lover. Men det vil jeg lige straks sætte igang. SÅ - det er ikke et nyt system med gellack de har lavet, det arbejder de stadig på, eftersom det de havde, er taget ned i alle butikkerne.

Som noget nyt, kan man på Depend's lakker se, hvilken dækningsgrad hver enkelt lak har. De har runde "prikker" foran på lakken - En "tom" rund for transparente farver - en halv farvet rund cirkel for halv transparente farver, og en fuld farvet cirkel, til de farver der er heldækkende. Det er altså smart, når man står nede i butikken og skal vælge. Så risikerer man ikke at komme hjem med en lak, man tror er heldækkende, og så dækker den kun halvt. Godt initiativ af Depend, som jeg ikke har set andre mærker har. Derudover, synes jeg det er en rigtig god pensel der er med, lige præcis bred nok til, at min lillefinger og ringefinger bare kræver et enkelt strøg.

Kollektionen indeholder ikke mindre end 39 forskellige farver (se dem alle her), her vil jeg vise dig 9 af dem.

Naturally French, er en lækker, svag lyserød lak (nude), der dækker ved 2 lag. Den har en helt klar cirkel på flasken, og man kan da også sagtens ane mine egne negle indenunder. Jeg tror den vil være rigtig flot i en fransk manicure, med en hvid kant. Eller brug den, som her, alene, for en smuk og naturlig manicure.


Pure White. Den har en fuld cirkel på flasken, og dækker helt fint ved 2 lag. Jeg synes altid hvid er svær at arbejde med, og denne er ingen undtagelse. Jeg har svært ved at få dem jævne og pæne. Men synes det lykkedes meget godt alligevel, og jeg kan ikke undvære hvide lakker, da jeg bruger dem rigtig meget til nailart. Denne ville passe super flot sammen med Naturally French i en fransk manicure.


Sand Storm, er en beige lak (eller vi kan kalde den nude), med en halvcirkel, hvilket betyder den er halvtransparent. Her har pegefinger og langemand fået 2 lag, og ringe,- og lillefinger har fået 3, og jeg synes den bliver pænest med de 3 lag. Den har en rigtig lækker "Caffe Latte" farve, jeg tror jeg kommer til at bruge rigtig meget i foråret.


Hide the Silvery, er en fin sølv lak, der ifølge flasken er heldækkende. Det passer rigtig fint, da den dækker i et enkelt lag. Jeg har dog givet den 2 herpå billederne, da jeg troede det ville hjælpe på "striberne" og de streger den trækker i lakken. Den er rigtig svær at arbejde med, men til gengæld er den virkelig god til at stampe med !! Og til dét, samarbejder den helt fint. (Der er flere af dem der er  gode at stampe med, se nederst i indlægget ;) )


Flickering Star, er en glimmerlak, der indeholder fint sølv, og lidt sort glimmer. Der er både grov og fin glimmer blandet sammen, hvilket giver den et lækkert udtryk på neglene. Her har jeg et enkelt lag på ringefingeren, og en smule på de andre negle. Rigtig fin lak, der vil være smuk ovenpå alle lakker. Jeg vil ikke bruge den alene, da jeg synes det er pænest ovenpå en farvet lak. Her er den sammen med Hide the Silvery.


Goth Black skulle, ifølge flasken, være en heldækkende lak. Men jeg synes faktisk at den kræver 3 lag for at dække helt, og ja, så er den selvfølgelig heldækkende. Sort med sort på. Fin natsort lak.


Girly Joy er en smuk hot pink, der dækker ved 2 lag. Skrig pink synes jeg den er, og jeg har fået rigtig mange positive kommentarer, mens jeg har haft den på. Skøn og lækker.


Poetry in Motion. Smuk gammelrosa lak, der dækker rigtig godt, allerede ved 2. lag lak. Virkelig flot og sart pastelfarve her til foråret og sommeren.


Mixed Berries, er en flot bærfarvet mørk lilla lak, der dækker rigtig godt ved 2 lag. Fræk og forførende ;)


Her er 4 af lakkerne stampet ovenpå den hvide Pure White. 

Hide the Silvery på pegefingeren
Mixed Berries på langefingeren
Girly Joy på ringefingeren
Goth Black på lillefingeren.Og her er det et hurtigt stamp med Hide the Silvery, oven på Girly Joy. Og en anelse - tiny bitte, splash af Flickering Star, bare sådan - lidt random, på spidsen ;) Stampet er ikke så vellykket, men man får lidt ideen om, at den er ret god til stamping :D
Lakkerne er modtaget til test. Ordene og billederne er, som sædvanlig, mit eget.

11 kommentarer:

 1. Fedt koncept, det bliver jeg nødt til at tjekke ud. Poetry in motion er super flot, jeg elsker den slags dusty rosey mauve farver. Glæder mig til at høre hvor længe de holdt på dine negle.

  www.loevensmakeuprambles.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er jeg også ret vild med :D Virkelig lækre lakker.

   Slet
  2. Jeg ved ikke om det er besvaret i din post, men hvordan tager man dem af igen? er det bare ligesom almindelig neglelak?

   Slet
  3. Ja, det tages bare helt alm. af, ligesom alm. lak :D Det står også i posten godt nok :D

   Slet
  4. Tak for svar, det må du undskylde. Jeg skimmede posten igennem for applikation of farve og fik ikke kigget ordentligt efter. Tak fordi du tog dig tid til at svare, selvom det allerede er besvaret i posten. Jeg skal helt sikkert have købt mig et sæt og den lækre "poetry in motion"

   Slet
  5. Det skal du ikke tænke på :D Jeg kunne jo hurtigt svare alligevel :D Så spørg bare løs, hvis du har nogle spørgsmål :D Det var bare et svar på, at det stod i posten ;) Men det skrevne ord, kan så let misforståes. Håber du får nogle lækre lakker ihvertfald :D

   Slet
 2. Poetry in motion er også min absolut favorit farve <3

  SvarSlet
 3. Når du stamper gør du det så før eller efter topcoat

  SvarSlet
 4. Når du stamper gør du det så før eller efter topcoat

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mie.

   Jeg kommer altid topcoat ovenpå lakken, for at den tørrer hurtigere. Venter så til den er knastør, og stamper. Når jeg er færdig med stampingen - kommer jeg topcoat ovenpå igen :D

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart