søndag den 23. november 2014

MoYou London // Appeal4

Uuuhh... Jeg har vist jer stamping før. Men jeg har aldrig været 100 % tilfreds. Men det er lige før vi er der nu !! På langefingeren, er stemplet skredet lidt, og de sidder ikke lige... Men derudover ;)

Jeg har fået købt mig et par plader fra MoYou, og jeg må bare give alle ret. Det er nemmere, når man har noget der virker !! Samtidig med at pladerne er lækre, købte jeg en ny pude med også. Og den er, ligesom den gamle, vildt lækker, blød og svampet. Men denne bliver inde i selve stamperen, så man skal ikke hele tiden proppe den tilbage, fordi den falder ud ! yay.

Lakkerne her er begge fra Appeal4 - Bundlakken er den skønne Lady banks rose fra Autumn/Winther kollektionen, og stemplet er med Red hot poker, som er fra Pre-fall kollektionen. Det er nyt for mig, at kunne lide de lyse lakker. Førhen var jeg mest til lakker som præcis Red hot poker, men der er et par fra Autumn/Winther der har vundet mit hjerte. :D

Her har jeg brugt pladen fra Princess serien, plade nr. 14.

Jeg købte 3 plader og 2 puder i sidste uge, da de havde fri fragt til (bl.a.) Danmark. Uuuhh.. Det glæder jeg mig til at lege mere med. Måske ser du mest stampede negle fra nu af !! Ville det gøre noget ?

Stamper du selv ??Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart