søndag den 5. oktober 2014

Lola Ramona / BFF arrangement.

Advarsel! Lang blogpost - mange billeder ! :D


Jeg har før skrevet om, hvordan man kan blive BFF med Lola Ramona <3 Se indlægget her.

Når man er BFF, betyder det bl.a. at man bliver inviteret til særlige arrangementer - kun for BFF medlemmer.

Du er også blandt de første, der ser de nye styles. OG mange andre gode ting - tjek indlægget ^^ længere oppe.

Den anden dag var jeg, og mange andre, inviteret til sådan et arrangement. Skoene er lidt billigere, og det er SÅ hyggeligt at møde andre Lola fans - og selvfølgelig "Lola Gitte" Sandquist. Det foregik på det allerhelligste sted, nemlig Lageret.

Der blev budt på chips, vand, sodavand og vin. Og vi fik alle sammen et par hjemmesko. FORDI, vi jo var på et lager, og fordi man jo ofte render med strømper eller bare tæer, når der er så mange sko at prøve :D Super smart fundet på :D

(Der er hjerter på folk, da jeg ikke ved om de har lyst til at være på min blog ;) )


Jeg elsker disse arrangementer, jeg synes de er så hyggelige. Man kan komme som man er - eller man kan komme i hele outfittet. Derfor er der nogle der kommer i de skønneste kjoler, med håret sat op i pin-up stil og hele pivtøjet :D Jeg elsker den stil, men er ikke helt modig nok til at gå all in :D Men jeg havde da et par af mine Lola Ramona sko på :D


Nu skulle jeg jo ingen sko ha !! Fordi jeg lige har fået disse lækre støvler hjem..Men derfor er det jo alligevel INGEN mulighed at blive hjemme. Vel !! Og jeg ville så gerne have nogle nye strømpebukser, som de har fået hjem i mærket Margot - Se dem på hjemmesiden her.Så det blev lige til et par stykker af dem.

Og så er der jo det der med tasker ! og mig ! Vi er ikke voldsomt gode til at undgå hinanden... Den ene, jeg købte, får I ikke at se nu... Det er nemlig en julegave til mig fra mine forældre. Så den har jeg jo allerede glemt hvordan ser ud ! Ikke..

Men denne lille Bonnie taske, kunne jeg altså ikke stå for.. Så fin.

Derudover var der rigtig mange andre små tasker - eller toilettasker - man kan bruge dem til det man vil jo. Men prikker og striber... Iiiih. og super smukke æsker.

Undskylder....igen for billedekvaliteten.. Men det er ikke nemt med poser, vandglas og kamera ;)Her er det skønne Bibbi der var så sød, at lade mig tage billede af hende, mens hun kigger sko.


Lola Ramona finder du her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart