tirsdag den 17. juni 2014

ByBiehl smykker

Kender du byBiehl ? Det er en smykkebutik på nettet - en dansk designer der har startet sin smykkebutik op, efter at have været strategisk rådgiver for internationale virksomheder.
Hun har 2 andre designere ansat, som også er vilde med at lave smykker.

Jeg har fundet byBiehl her på facebook, og har efterfølgende tilmeldt mig deres nyhedsbrev.

Det jeg godt kan lide ved disse smykker, er at der er for enhver smag, og priserne starter hvor alle kan være med. Jeg kan også godt lide, at man kan få de fleste ting i flere slags materialer :D


Se blandt andet disse ringe, som jeg synes er ret lækre :D Det er ikke alle disse der er til min pengepung dog :p Men flotte er de :D Og ringene findes alle i forskellige metaller, så man kan vælge det look man bedst kan lide :D Du finder ringene her.

Der er bare rigtig mange flotte pods at vælge imellem. Jeg har ingen af de fine fancy læderarmbånd, men kunne sagtens finde på, at komme dem på mit sølvarmbånd :D
Når de designer pods'ene er det altid med en bestemt følelse, en bestemt hændelse eller minde i tankerne. Og det er ikke altid man kan gætte hvilken. Men det betyder jo heller ikke noget, det de gerne vil, er bare at inspirere os - kunderne.

Disse er mine personlige favoritter.


Fordi jeg elsker hjerter.
Fordi jeg er mor
Fordi elefanter er et af mine yndlings (store) dyr - sammen med giraffer og køer ;)
Jeg har altid været vild med engle.
Og fordi venskab er så vigtigt


Disse 10 er dem jeg bedst kan li. Men der er SÅ mange derinde, så smut ind forbi og kig - du kan finde dem alle sammen lige her

Øreringe.. Jeg går ikke uden for en dør, uden jeg har øreringe på. Medmindre jeg er dårlig ;) Der er SÅ mange fine at vælge imellem. Kig bare et lille udvalg herJeg er selv mest til øreringe der hænger, og jeg er helt vild med de loops som er nederst på billede 2. Men dem der er først på billede 2 er jeg også helt vild med :D De 2 par må gerne hænge på mine ører ihvertfald. Og jeg synes prisen på dem er yderst rimelig. Find alle øreringe her

Det er ikke hver dag jeg går med halskæde. Men nogle gange er det rart at have en på, der fænger lige lidt mere. Og jeg kan både lide de korte kæder og de lange. Men jeg må da ærligt indrømme, at i de sidste par år, har jeg mest brugt dem med lange kæder, da jeg synes det pynter godt op på garderoben.


Der er ikke så mange halskæder at vælge imellem, men dem der er, er også rigtig flotte. De fås i forskellige længder, så det skal man lige holde øje med, alt efter om man vil have en halskæde der ligger tæt på halsen, eller man ønsker en lang kæde, der kan hænge foran på blusen.
Her kan jeg også rigtig godt lide begge modeller - men det er ikke alle modeller min pengepung kan lide. Men de er super smukke :D Find halskæderne lige her.


Armbånd har de også, og der er jeg også en smule forelsket.. Du kan se dem her.


Jeg er især vild med de dyre her på :p Men de er alle rigtig flotte.

Tag gerne et kig forbi hjemmesiden, eller facebook.

Du kan finde en forhandlerliste her

Alle billederne er lånt fra byBiehl's egen hjemmeside, hvilket er efter aftake. Men jeg får ikke noget for at lave denne reklame for dem. Det er af ren og skær lyst, fordi jeg synes deres smykker er super flotte og stilrene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart