mandag den 19. maj 2014

Essie // DJ Play that song

Det er først for nyligt gået rigtigt op for mig, at DJ play that song fra Essie, er en neon lak !! Oh yes. Jeg syntes bare den var enormt flot i flasken da jeg så den i føtex til 49 kr.. Så hjem med den.

Den er fra Essie neon collection 2013 - så det er en gammel sag, men det gør den jo ikke mindre pæn. Og i min samling er den ny :D

Der er desuden lige netop, kommet en helt ny neon kollekton fra Essie - du kan se mere her hos RijaH hvor hun har swatchet dem alle sammen. (Du kan også finde dem fra de tidligere år hos hende.)

Jeg har haft den på en enkelt gang før, hvor jeg dottede lidt ovenpå.


Da jeg ikke har prøvet neon så mange gange før, har jeg jo bare læst mig frem til, at de gør sig bedst med en hvid base under. Det har jeg ikke på billedet herover, og synes stadig den er utrolig flot.

Men når jeg så vidste det, ville jeg alligevel prøve med base under, for at se om den faktisk "poppede" mere.

Så på disse billeder har jeg hvid base på, på pege- og lillefinger - og ingen base på ringe- og langefinger. Og jeg synes ærlig talt ikke at forskellen er så stor..

Der er nogle trælse knopper på langefingeren.. Den kom da jeg lagde topcoat.. Måske har jeg ikke fået renset helt ordentligt efter håndcremen...
Og så er lilla-ish jo bare en b.... at tage billeder af. Den er altså mørkere end billederne viser. Mere blomme lilla ? Eller vi kan kalde den fuchsia :D  Er det til at forstå ?? Farven ligner faktisk mere den I kan se længere nede, fra Maybelline (mest pegefingeren ;) )

Jeg læste med hos RijaH den anden dag, og hun lagde også neonlak... Og hun skrev hun fik noget sjovt ud af, at den hvide base ikke var helt tør, før hun lagde neonlakken. Og det prøvede jeg også - fik det reddet, men synes faktisk det så ret godt ud, så det skal jeg også ha leget lidt med :D

Jeg kom jo så i tanke om, at jeg mener jeg har en lak mere i denne farve ! (wooow - er det rigtigt!!)
Nemlig den jeg fik fra Bodycollection.dk. og hvor jeg havde en af mine give away's. Se indlægget her  - Det er Color Show fra Maybelline, og hedder Fuchsia Fever. Den er bare mat i stedet for - men man kan jo altid putte toplak på hvis man vi ha den skinnende. Men farven minder ret meget om. Og den er da også Neon.. Gad vide hvordan den ser ud med hvid base ?


Har du neon lakker ? Så vis/fortæl mig gerne hvordan du bruger dem :D 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart