søndag den 23. marts 2014

Appeal4

Som nogle af Jer måske har fundet ud af, er jeg ret vild med lakkerne fra Appeal4. OG nu har jeg så fået den mulighed at komme med på blogger-teamet hos dem. Det er jeg meget glad for - og stolt af. Det betyder ikke, at jeg ikke længere blogger herfra - det fortsætter som sædvanligt - Bare så I ved det ;)

Men det betyder at jeg indimellem vil lave indlæg på deres blog, med forskellige kreationer. Jeg håber I stadig vil følge med her, og samtidig vil følge bloggen hos Appeal4. Den finder du lige HER. Det er ikke den store omvæltning for mig, da jeg jo har blogget rigtig meget om præcis disse lakker, men det giver mig lidt andre, og nye udfrodringer, og andre muligheder.


I dag vil jeg vise én af lakkerne fra Appeal4's nye basiskollektion - nemlig den super lækre og smukke Hot Lips - nr. B17. Den er "koralfarvet neon lyserød-ish". Synes jeg. Det er en lak jeg tror jeg vil få brugt rigtig meget her i sommer, for den gløder nærmest på neglene - og pifter alting op. Og tænker at på sommerbrune fingre, er den ret HOT... Kunne faktisk godt tænke mig en læbestift i netop den farve... Kender du én ??? Så sig endelig til.

Her har jeg bare lagt den som helt alm. basefarve - men den skriger nærmest på noget nailart - så det tror jeg lige jeg skal have kigget lidt på.
Den er nem at lægge, men kræver dog 3 lag, for at være fuldt dækkende.

Og husk lige - at hvis du kender en læbestift i denne farve - så er jeg ret interesseret !! :D :D

2 kommentarer:

  1. En læbestift som kunne være en mulighed er Gosh velvet touch tropical pink.

    http://www.matas.dk/gosh-velvet-touch-lipstick-43-tropical-pink

    Super flot farve Hot lips har!!!

    SvarSlet
  2. Uuuh ja - den er godt nok fin - den skal jeg lige ha kigget på :D Tusind tak skal du ha Louise :D

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart