mandag den 17. februar 2014

Designer Mudder

Designer Mudder, søgte personer der havde lyst til at teste deres nye produkter - og jeg er selvfølgelig klar :p

Du kan følge med på deres facebook side HER eller tjekke hjemmesiden ud HER
Jeg har fået tester af 3 forskellige produkterDen første jeg prøvede efter et bad, var gelé peel ansigtsmaske. Det var sjovt at se at det var en gel, der kom ud af tuben, det havde jeg ikke lige set komme (Ja, jeg ved godt den hedder gelé...) Den dufter fint, måske en smule af modellervoks ? er let at fordele i ansigtet, og sidder fint i de 5 min. den skal. Her efter første gang, kan jeg ikke rigtig se at den har gjort en masse, så jeg prøver den lige af igen. Jeg har ikke taget billeder, da den jo er helt gennemsigtig, så man ville ikke kunne se den alligevel...

Så blev det brown clay jeg skulle prøve - den var en lille smule svært at fordele, men det gik. Det er lidt usmart når man ikke kan tage alt det ud af tuben som man skal bruge (Det lærer man vel med tiden ?) for når man så skal have mere ud, bliver tuben klistret ind i ler... Den var ikke ubehagelig at have på, det lugtede ikke - den dufter måske lidt af en blanding af mudder og modellervoks. Den skal sidde ca. 25 min. og man kan mærke at den arbejder, når man laver grimasser. Men hvis man sidder stille og ikke bevæger ansigtet, kan man ikke mærke den er der. Der er et billede, da jeg lige var færdig med at fordele, og så et billedelige inden jeg vaskede det af .

      Lige efter påføring                                                                                Lige inden afvaskning
 


Ansigtet er blødt og dejligt efter brug af masken. Man skal huske, at smøre ansigtet ind i en lotion når man er færdig.

Den sidste ting, jeg testede for Designer mudder er en ansigtscreme. Du kan ikke gå ud fra etiketten der er på dåsen, som du ser på billedet. Der er en lille fejl, så der er en forkert på. Igen - det dufter / lugter (også) lidt af modellérvoks.. Den er fin at komme på huden, trænger hurtigt ind. Og den er god at bruge lige efter man har vasket muddermasken af :D Den giver dejlig elasticitet og fugter huden rigtig godt.

Udemærkede produkter. De er behagelige at bruge, lugten/duften er til at have med at gøre. Jeg synes ikke, jeg får den der waauuuuw følelse. Men gode produkter, til en helt ok pris. Alle produkterne er parfumefri og uden parabener, så hvis man er til det, vil jeg klart anbefale disse produkter :D

Men smut ind forbi designermudder.dk - og se om ikke du bliver lidt fristet. De har også super lækre produkter til fødderne - og det varer forhåbentlig ikke så længe, inden vi skal vise sommerfusser i sandaler :D og så er det jo godt at være forberedt.

4 kommentarer:

 1. Sjov duft association med modelervoks- smiler

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men det er der sikkert rigtig mange forskellige meninger om ;D

   Slet
 2. Hvad står der hver især på produkterne at de skal gøre godt for? Hvilke gode ingredienser er der i...? Og hvad koster de hver især...? :)

  SvarSlet
 3. Linket til Designer mudder kan føre dig direkte derind. Men Gel peeling finder du her - både ingrediensliste og pris:
  http://www.designermudder.dk/silky-gel-enzym-peeling-77.html
  Brown clay - finder du her :http://www.designermudder.dk/brownclay.html
  Og ansigtscremen finder du her http://www.designermudder.dk/pure-24-revitalizing-anti-age-creme-100-okologisk.html

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart