fredag den 17. januar 2014

#34 - Fælles Fredag - Yndlingsmani / Go to mani

Yndlingsmani er jo mange ting.
Jeg har mange jeg er rigtig glad for, og som jeg nyder at lave. Bl.a er jeg helt vild med gradient, og jeg er også blevet rigtig glad for noget ala vandfaldsmani. Men dette bliver en go to mani - én der er lige til ;) Og det bliver bare en helt alm. mani i dag - én man bare lige kan "jage til" som man kan sige i Nordjylland ;) ;)

Og da jeg er en smule hængt op for tiden, da yngste sønnemand blev 10 år i går, og vi har holdt fødselsdag i går, i dag og skal igen imorgen  - ja, så må det blive lidt nemt i dag :) Jeg håber I bærer over med mig :)

Samtidig kan I lige få et lille smugkig til den super flotte ring jeg har vundet ovre hos Guapizimo i hendes Julekalender. Den er fra Stine A Jewelry, og har følge af sine små venner - 4 øreringe og en lækker halskæde. Det kommer et indlæg helt særligt til dem alle - det lover jeg :)Lakken jeg har brugt er China Glaze I'm not lion og er en super smuk og lækker guld "sand" lak med lysende glimmer stykker i. Jeg har købt den på BeautyBay og givet 38!! kr. for den. Den havde også en lille ven med sig i pakken, som I også snart får lov at se...( Får da vidst travlt :p ) Den dækker fuldstændig i 2 lag :)Husk også at kigge indenom de andre lakdamer, og se hvad de har fundet på i dagens anledning.

2 kommentarer:

Tiny Hand Pink Bow Heart