onsdag den 25. december 2013

Jul 2013

Må ærligt indrømme, at mandag troede jeg ikke jeg ville nå at lave negle til juleaften. Jeg tilbragte hele dagen  i sengen - eller på toilettet. Men jeg havde det bedre tirsdag morgen og var stået tidligt op.. Kunne ikke rigtigt sove - måske fordi jeg sov hele mandag...

Så efter et tiltrængt bad, lidt hyggefjernsyn, kaffe og en tur til bageren, blev det endelig tid til at få lavet negle. Huset sov stadigvæk, og det var super hyggeligt at sidde alene med kun et enkelt lys tændt og stearinlysene i adventskransen.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle lave, så det var ikke en planlagt julemani, men jeg blev faktisk super godt tilfreds.
Jeg har lavet en gradient (måske har du opdaget, det er blevet en slags yndlings herfra?) med 2 lakker fra IsaDora og en fra Gosh - og et lille lag OPI på toppen. Og til sidst lidt julestickers.

IsaDora Diamond Crush som "bund" og herefter i midten Gosh Frosted Gold og yderst på tippen, igen IsaDora, Metal Crush. OPI Pirouette my whistle ligner faktisk lidt snefnug der daler :) Iiihh.
En lille skytsengel på tommelfingrene, og snefnug på et par negle - og jeg synes de er klar :)Hvad synes du ? Hvad havde du på neglene juleaften ?

Rigtig glædelig - forsinket -  jul fra mig og bloggen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart