torsdag den 5. december 2013

Ciaté

I sommers købte jeg nogle ret lækre lakker (synes jeg selv) hos Ciaté..Den eneste "rigtige" farve - som jeg kalder det, er den hvide Snow Virgin - som er en fantastisk flot helt hvid lak, der dækker super godt. Faktisk dækker den i et lag, men jeg lægger alligevel 2, fordi jeg synes det er pænest.
De andre 3 er glimmerlakker, som jeg er helt vilde med, men desværre ikke har nået at prøve endnu... I know ! Måske har jeg for mange ??? Nope!

London Baby er en sort glimmerlak, med masser af farvet glimmer i og den er bare super lækker at se på. På det ene billede, kan man virkelig se, hvordan den skinner i både rød, blå og sort.
Confetti er en sølvglimmer, men også med andre farver der skinner igennem.  Da jeg først så den, blev jeg faktisk lidt skuffet! Den minder enormt meget en anden lak jeg har, så jeg tænkte at den måske måtte finde et andet lak hjem.. Men så fik jeg den på en enkelt negl, og måtte indrømme, at den bliver boende her!!.Her har den fået 2 lag, og den dækker ikke - så måske skal den have 3 tykke eller 4 pæne lag for fuld dækkeevne. Men den kan jo også bruges ovenpå en anden farvet lak, hvilket jeg tror er virkelig flot.


Helter-Skelter er en lilla glimmer lak, der også er super lækker.


Her har den fået 2 lag og dækker ikke helt, men igen - ovenpå en alm. lak, vil den være i sit es, synes jeg :-) Det var mine Ciaté køb fra i sommers :-) Kender du Ciaté ??
Du kan handle lige HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart