fredag den 13. december 2013

#30 - Fælles Fredag - Rødt er sprødt

Jeg kan godt lide rødt.. Det har jeg ikke altid kunnet - men nu hører det faktisk til én af mine yndlingsfarver sammen med bl.a. lyserødt <3

Så denne uges fælles fredag er da lige noget for mig - og derfor får du også 2 forskellige manier i dag.
Med fare for, at nogle nok synes denne ikke er rød, - så får I den altså alligevel !!

Det er BY K og den hedder Cabernet - hvis du vil læse mere om den og se flere flotte billeder, kan du se min anmeldelse af den HER. Den er fra Deres AW13 kollektion og du kan købe den HER.

De lakker jeg har på ringefingeren er KIKO Sugar mat som har nr. 645 og hedder Burgundy. Den er lavet i en lille gradient sammen med IsaDora's Sugar nails - nr. 100 Diamond Crush. Den har jeg ikke lavet en hel mani med, men brugt til lidt pynt som du kan se i indlægget HER.

Det minder mig i øvrigt om, at jeg stadig ikke har fået vist Jer billeder af alle mine texturlakker. Der ér taget billeder, det kommer lige pludselig ;)

NÅ! Men som sagt, så tænkte jeg at det måske ikke er alle der synes at denne er "rigtig" rød - så jeg ville lave en mani mere :)Jeg lagde først 4! lag (Og den kunne godt ha tåle et enkelt eller 2 mere) af L'oreal Color Riche nr. 404 Scarlet Vamp. Virkelig lækker og  "rigtig" rød. Meeen - det syntes jeg var lidt for "kedeligt" bare at vise Jer - så jeg kom min Catrice Million Styles Effect top coat ovenpå. Jeg har 4 af dem fra kollektionen - denne hedder Shake it! Flake it! - og er den af de 4 jeg har brugt mest. Det er en flakie lak, som er en lak, der virkelig forandrer alle lakker - til skønhed :) SÅ det vil altså sige - at man ikke helt kan se, at det er denne røde jeg har nederst!! Den har ikke bare én farve, når du kigger på neglene, men en masse forskellige, og det er svært at lade være med at kigge på neglene hele tiden. Men se selv - og sig endelig hvad du synes.


Husk at kigge indenfor hos de andre fredags-damer :)
4 kommentarer:

 1. wow nogle flotte lakker - specielt den øverste røde er sindsyg lækker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg kan også rigtig godt li den :) Den har en super dejlig varm farve.

   Slet
 2. ej hvor er de fine!!! synes den øverste har en flot rød! den ville passe fint til min hudfarve tror jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja den har en dejlig varm rød farve :) Så det tror jeg ville passe godt til dig :)

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart