onsdag den 16. oktober 2013

GOSH Frosted Gold og SilverGOSH har også lavet Deres forslag til Textur lakker. Her er vil jeg vise Frosted Gold og Frosted Silver. De fleste lakmærker har efterhånden lavet denne slags lak. Jeg tror det er enten love eller hate. Det er en lidt mærkelig fornemmelse på neglene, og hvis man er til "glatte" negle, er det ikke sikkert, at man kan holde denne fornemmelse ud. Det føles lidt som sandpapir på neglene, eller som om du har lagt lak, og derefter puttet fingrene ned i en sandkasse. Helt ru.. Man kan sagtens lægge toplak ovenpå, men så går det "sjove" lidt af.


Her er det Frosted Silver. Den kræver egentligt kun 2 lag, men da jeg så tog billeder, var det lidt som om man kunne se igennem et par af neglene, så de fik altså et extra lag alligevel. Så 3 lag for fuld dækkeevne.

Den er god at arbejde med, flyder fint ud, og lægger sig pænt på neglene. 

Det er en fin lak, som jeg måske tror, kommer frem herhjemme i julemåneden. Den er sølv, men det er som om, der er glitter sølv i også. Super flot, og jeg synes sølvnegle er fine i December. Den har en lettere mat effekt, så det er kun glimmerstykkerne der skinner, medmindre du kommer toplak på :-) 

Den kan købes i Matas, Føtex og Bilka bl.a. Og i andre forretninger der ellers fører GOSH.


Frosted Gold, har her kun fået 2 lag, for at være heldækkende.

Der er ikke så meget at sige til denne lak. Den minder selvfølgelig om Frosted Silver - denne er bare Gold. Den tørrer også mat op, og man kan også her se nogle fine guld "stykker" i, som glimtrer så fint i solen. Den er også svær at tage billeder af.

Jeg kan godt lide disse 2 lakker fra Frosted kollektionen. Jeg har hørt at der kommer en lilla også :) - og den tror jeg da også jeg må eje.

Jeg vil om nogen tid vise Jer alle mine Tekstur lakker, så I kan se at der også i tekstur lakker er forskelle :-)1 kommentar:

  1. Glæder mig til indlæg med alle dine tekstur lakker :D har selv fået bygget noget af en samling op efterhånden.

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart