fredag den 25. oktober 2013

#26 - Fælles Fredag - Saran Wrap

Saranwrap - Ahvafforenfisk ?? Jeps - den er god nok :) Fredagens udfordring er Saran Wrap - og en af dem på listen jeg ikke kendte på forhånd. Men som jeg, da jeg havde googlet det, synes lød vildt spændende og glædede mig til at prøve :-)Saran Wrap - er det samme som husholdningsfilm - og det går i al sin enkelthed ud på følgende:

Jeg har lagt et lag lak som bund - nemlig IsaDoras Little Sparrow
Da det er helt tørt, lægger jeg et nyt lag lak på - nemlig IsaDoras Purple Reign
Én finger ad gangen - og lige med det samme, tager du dit krøllede stykke film, og dupper på neglen ! That's it :) Lyder simpelt, og det synes jeg også det var. Jeg har så lagt et nyt lag lak på - også IsaDoras - Loden Green - og duppet med filmen igen - så der er altså 3 farver i denne Saran Wrap :-)

Jeg ved man også kan gøre det på en anden måde. Miss Jen Faboulous ( som er helt vildt dygtig - tjek hende lige ud, hvis ikke du kender hende!!) har lavet en guide på det, som findes på Youtube. Nemlig at man lægger en bundlak - og herefter lægger du et par dryp neglelak i forskellige farver på neglen (igen én ad gangen) og herefter tager du f.eks. en plastikpose - og trykker let over neglen så lakkerne blandes sammen og lægger sig pænt :-) Så hvordan man lige gør, bestemmer man jo selv :-) Jeg synes jeg tog den "lette" løsning, men er egentlig ret godt tilfreds med resultatet :-) Det minder mig en smule om watermarble :-)


Hvad synes du om det ?

Kig forbi de andre blogger-ladies og se Deres Wraps :-)2 kommentarer:

  1. Jeg synes at dit design er meget efterårsagtigt og fint - og så har du sat nogle farver sammen, som jeg aldrig kunne drømme om! Det er fedt at se at det virkelig fungerer, selvom jeg faktisk ikke ville have gættet på det. Godt gjort :-)

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart