fredag den 6. september 2013

#19 - Fælles Fredag - Nail Art Reverse Gradient

Nail Art Reverse Gradient er denne uges udfordring. Og ja - det var en udfordring, synes jeg, da jeg kun én enkelt gang har fået lavet en helt almindelig gradient jeg var tilfreds med. Og nu skal jeg så lave en dobbelt.. Oh my. Men jeg hoppede på med krum hals :-) Og er egentlig meget godt tilfreds med ugens resultat (Hvis man godt selv må sige det ;) )


Her får I lige et billede med det samme. Armbåndet har jeg selv lavet, og skjorten havde jeg på idag - syntes lige det passede så fint :-)

Hvis du ikke ved hvordan Reverse gradient laves kan jeg hurtigt lige forklare.

Man laver først en gradient - her med 3 farver - som blendes ind i hinanden - f.eks. har jeg brugt bagsiden af en skuresvamp som jeg har klippet lidt til. Lagt farverne én ad gangen på svampen, men alligevel lidt over hinanden. Herefter dupper jeg det på neglen så det er blandet godt sammen. Når det er tørt, kommer jeg min topcoat på. Og når dét så er tørt!! Kommer jeg striping tape på (Det er de der streger du kan se) og laver en OMVENDT gradient end den jeg lige har lavet. Så hvis du havde den lyse nederst i første lag, skal det nu være den mørke nederst i dette lag. Når det har fået lov at tørre lidt, trækker jeg forsigtigt stripingtapen af igen. Og så giver det denne her effekt :-) Smart ik'?



Jeg synes faktisk det var lidt lettere end jeg havde troet og turdet håbe på, så jeg lavede det også på den anden hånd :-)

Lakkerne jeg har brugt er alle 3 fra Appeal4


Nemlig nr.6 Tropical Milfoil, nr. 5 Sea-lavender forever og nr. 4 Teal blue rosebay.

Nr. 4 og nr. 5 har jeg selv købt lige inden sommerferien. Nr. 6 har jeg fået tilsendt fra Appeal4 til test. Du kan se min anmeldelse af den  HER.

Jeg har kun lagt et enkelt lag gradient i hver "omgang" :) Nederst har jeg før jeg gik igang lagt et enkelt lag hvid lak. Men det har jeg ikke gjort på hånd nr. 2 - og jeg kan ikke se forskel.

Kunne det være interessant med en how to i billeder ?

Husk at kigge forbi de andre damer :)



5 kommentarer:

 1. Taget i betragtning af at du er så relativt ny til at lave gradients - så synes jeg virkelig, at det er super godt gået! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :-) Ja, det er ikke dem jeg har lavet flest af ;)

   Slet
 2. Det er blevet rigtig flot og farverne er rigtig fine :) og rigtig fint armbånd, du har lavet :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Ja, jeg er også helt vild med farverne. Jeg forudser det bliver nogle jeg kommer til at bruge rigtig meget her i efteråret :-) Og tak, armbåndet er lidt stort - når man sidder på kontor og arbejder ;)

   Slet
 3. jeg bruger denne metode ofte og elsker den! dog sys jeg det virker bedst med lyse farver... men hvad er det der sker med dine tipper på neglele? De er MEGA tykke og det ser altså ikke særlig pænt ud :o/

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart