fredag den 30. august 2013

#18 - Fælles Fredag - Lilla er lovely

Lilla. Det må simpelthen være min yndlingsfarve til neglene. Eeeelsker Lilla - og selvfølgelig denne uges udfordring. Lilla er lovely.
Denne gang har jeg valgt at bruge en mani, som jeg faktisk lavede for et par uger siden. Jeg har brugt 2 af mine nyligt indkøbte KIKO lakker. Nemlig 338 og 622.
338 er en super lækker cremelak, som dækker helt perfekt ved 2 lag, og også er super flot uden stamping.622 er en såkaldt Mirror lak - den dækker helt ved blot et enkelt lag, og derfor egner den sig også super godt til stamping.Den dag jeg lavede denne mani, havde jeg ikke regnet med, at det ville blive til "noget". Jeg havde lige fået mit nye stamping "udstyr" hjem, og ville lige prøve en af de lækre stamps sammen med XL-stamperen. Og voila ! Så duttede det bare i første hug! Jeg var praktisk talt målløs, og stampede bare videre - også til den anden hånd. SÅ - det der stamping lykkes altså engang imellem, man skal bare ha det rigtige værktøj. Åbenbart.

Pladen er også en XL-plade og hedder B. Den er købt hos http://foxyfingertips.com/.  (Der er stamperen forøvrigt også købt)

Ugens tema er jo ret bredt, så jeg glæder mig til at se hvad de andre piger har lavet :-) Husk at kigge forbi. De bliver så glade :-)
10 kommentarer:

 1. den er såååååååå fiiiin!!!!!!

  SvarSlet
 2. Meget fin mani, hvor er de fine til hinanden i farverne! Jeg vil så gerne have fat i hele Kikos Mirror kollektion - de er så fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er nemlig rigtig fine. Jeg har en mere, som jeg også tror jeg skal prøve at stampe med :-) Kan godt forstå du gerne vil ha fingrene i dem.

   Slet
 3. pisse flotte farver og er helt vild med at du har stampet med en foil lak :) det giver bare noget mere tredimentionelt til manien, rigtigt fedt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, ja, og så i første forsøg ;)

   Slet
 4. Virkelig flot kombination :D Det plejer aldrig at gå galt med lilla og sølv stamping :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det :) Det kunne godt gå hen og blive min favorit mani ;)

   Slet
 5. hade varit roligt om du gjorde nån mani till vår tävling :)

  http://www.isadora.com/dk/competition/

  Hälsningar,
  Ulrika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulrika. Det ville jeg egentligt også super gerne, men har desværre ikke nogen af Jeres lakker endnu.. Må man gerne deltage med andre lakker ?

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart