fredag den 26. juli 2013

#13 - Fælles Fredag - Stamping

Denne uges fælles fredag er altså Stamping (Selvom jeg indtil i aftes, var en uge foran ;) ) - og det har jeg efterhånden lavet et par gange. Problemet er, at jeg sjældent bliver helt tilfreds! Jer er helt vild med stamps der fylder hele neglen, men dem jeg har indtil nu, er simpelthen ikke store nok til mine brede negle. Man kan få nogle XL, og det skal jeg helt klart have på et tidspunkt. Men indtil da - må jeg nøjes ;)

Da det nu (igen) kom bag på mig hvad denne fredag handlede om, var det jo super godt, at jeg i forvejen havde en rigtig lækker lak på, som kunne bruges som baggrund til stamping. Det var nemlig Appeal4 Heavenly Bamboo, som jeg har fået sponsoreret af Appeal4. Jeg er igang med en anmeldelse, og den kommer lige straks ;)


Super flot grøn farve, der både kan bruges her om sommeren, og også til efteråret.

Jeg valgte 2 forskellige stamps fra den samme plade. En blomsterranke og en sommerfugl ( Som jeg har brugt mange mange gange - elsker sommerfugle ) Det er ikke alle rankerne der er helt pæne, men håber alligevel det går an, og at I fanger fidusen !Jeg har brugt min grå KIKO til at stampe med, og det fungerede faktisk helt fint. Der findes nogle "rigtige" stamping lakker, men de er som regel lidt dyre, og jeg har fundet ud af, at hvis man bruger en god pigmenteret lak, én som er en onecoater, så er den lige så god som de dyre modeller. Jeg har 2 "rigtige" en sort og en hvid - men de er næsten tomme..

Jeg er helt vild med matte stamping manier. Så jeg ville vise forskellen på et mat og en blank stamping. Min Matte lak er fra Essie Matte about you - Virkelig en yndlings. Og den er jeg nok nødt til at købe en ny af, når denne er tom.


Pegefinger og ringefinger har Poshé topcoat på, mens langemand og lillefinger har fået et enkelt strøg med Matte about you. Kan du se hvad jeg mener ? Jeg ved ihvertfald godt hvilken én jeg foretrækker ;) 

Har du prøvet stamping ? Og hvad mener du om det ?

Se også hvad de andre søde piger har lavet til denne uge.4 kommentarer:

 1. Super lækker mani! Bundfarven og stamping farven giver et lækkert look :)

  Jeg elsker at se på andres stamping. Er ikke god til det selv...
  Har dog bestilt nogle nye plader og en XL stamper, så nu kan jeg snart begynde at øve mig :)

  SvarSlet
 2. Tak for det. Jeg glæder mig til at se nogle af dine nye manier når du får gang i XL stamperen og pladerne :-) Det skal jeg helt sikkert også have fat i

  SvarSlet
 3. den base farve er bare mege flot!! og ensler den med matt effekt :)

  http://doing-nailart.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Tak Astrid - ja, den er ret lækker. Rigtig skøn farve lige for tiden :-) Er generelt vild med den matte effekt, men det er pænere på nogle lakker end andre :-)

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart