fredag den 5. juli 2013

#10 - Fælles Fredag - Tape

Denne uges Fælles Fredag er TAPE. Tape kan man lege med på rigtig mange måder. Man kan få noget helt smalt tape, der kan bruges ovenpå neglene, hvor man simpelthen lader det ligge. Det jeg har brugt her er dog helt alm. tape, jeg har klippet i smalle stykker til nogle af neglene.

Jeg er startet med at lægge en grundlak - i dette tilfælde den lækre lak jeg har modtaget fra FNUG - Glamazonian. Super lækker creme lak, der dækker i 2 lag. Tjek indlægget HER. Derefter har jeg lagt et lag af min elskede Poshé toplak, og ladet det tørre min. 5 min. Så har jeg sat mine tapestykker fast. Man skal huske at trykke dem godt ned i siderne og mod hinanden, for ellers bliver stregerne ikke fuldstændig lige - det kan ses på mit resultat...  Næste gang tror jeg, at jeg gør som hvis man maler - Efter tapen er sat fast, kan man lægge et lag af den lyse igen, for at forsegle siderne. Så tror jeg det bliver helt skarpt.
For at man ikke skal risikere at trække alt lakken af igen, kan man lige duppe tapestykket på hånden en gang eller to, så det ikke klistrer så godt. Når jeg har lagt min stykker på alle neglene, tager jeg den anden lak jeg vil bruge - Her er det min helt nye OPI som hedder Dutch ya just love OPI. Det har jeg lagt 2 lag af også - og nå der er gået et minuts tid, trækker jeg tapen af (Det er her man finder ud af, at det er en god idé at tapestykkerne er lidt længere - så de går ud på siden af neglene - så er der noget at trække i...)

Og dette er så mit resultat:Der er jo mange måder at sætte tape på på. Så kig da lige ind til pigerne fra Fælles Fredag gruppen og se hvad de har fundet på.
12 kommentarer:

 1. alt det klippe klistre må da have taget sygt lang tid:P
  Jeg er ikke rigtigt til tape manier generelt men det er i hvert fald nogle dejlige farver du har brugt, jeg har selv den fra OPI:)

  SvarSlet
 2. Tror også jeg kommer til at bruge OPI rigtig meget :-) Det var ikke så galt denne gang, synes jeg. Men det er vidst heller ikke klippet helt lige :p

  SvarSlet
 3. Uhh tommelen ligner jo et Krumme K :)
  Det ser ellers godt ud, med de lækre farver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lige siddet og studeret dem igen Anne-Mette, og ja - det havde jeg ikke set :-) Ja, super lækre farver :-)

   Slet
 4. Rigtig fint, og farverne ser rigtig godt ud sammen :D

  SvarSlet
 5. Ser rigtig godt ud! :)

  SvarSlet
 6. Super flot! kan godt lide at du har forskellige mønster på hver negle ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Det er ihvertfald det nemmeste Astrid ;) he he :-)

   Slet
 7. Thanks very nice blog!

  Reνiew my ωеbpage ... Runway Hub

  SvarSlet
 8. Have you еveг thought аbout ρublishing an ebook or guest authoring on other sites?

  Ι hаνe a blog basеd on the same subjectѕ you
  disсuѕs аnd woulԁ геally like to havе you shaгe some stories/information.
  I know my vieωeгs would enjоy your worκ.
  If you arе eѵen remοtеly interesteԁ,
  fеel free to ѕhoot mе an e-mаil.


  Check οut my web-site - gel nail polish supplies

  SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart