onsdag den 17. april 2013

Sally Hansen - Diamond Strength - Ultra rich cuticle cream...

Mere neglepleje.

Jeg lovede jo sidste gang, at min Sally Hansen skulle have sit eget indlæg. Det kommer fluks. Dette produkt  er ikke noget jeg har brugt mere end max 2 mdr. Jeg har før haft en oliepen, jeg smurte på, som også virker - jow jow, det gør den da. Men det er ingenting i sammenligning med denne. Det er som balsam på sjælen. Man kan simpelthen mærke den trækker ind i de tørre fingre / neglebånd. Den har en fedtet konsistens lige til at starte med, hvilket er derfor jeg smører det på lige inden jeg går i seng. OG det er også derfor jeg bruger en pensel til at smøre det på med - penslen bruger jeg også for at det skal være mere hygieinisk. Det er bedre end at komme fingrene i bøtten - synes jeg. Men den trækker egentligt forholdsvis hurtigt ind - i løbet af et par minutter vil jeg tro.


Det er sådan en fætter her jeg bruger - og jeg sætter altid beskyttelseshætten på igen, så den ikke tiltrækker diverse fnuller osv. Og fordi den jo er lidt fedtet, selvom jeg tørrer den af når jeg er færdig.

Det med at bruge en pensel er jo ikke noget jeg selv har fundet på... Det er noget jeg har hørt fra andre negleglade piger - bl.a. har jeg læst det på http://neglelir.blogspot.dk/ . Og også det med at gemme hætten ;)Så dette kit har jeg altså stående på mit natbord sammen med håndcremen fra Matas som jeg skrev om sidste gang. Det indlæg kan du læse her http://krummerand.blogspot.dk/2013/04/pleje.html hvis du har lyst.

Denne har jeg købt i Matas. Jeg har dog hørt at de er ved at udgå, men at der kommer en erstatning for denne. Det bliver spændende at se om den også virker. Dog går der lang tid, inden jeg skal have en ny, for jeg tror nemt denne holder et år..

Hvad gør du for at pleje dine hænder og negle(bånd) ?

1 kommentar:

  1. Tak for linket ;)

    Denne creme er desværre udgået, men jeg fik købt 5 ekstra, så jeg tror faktisk jeg har til resten af mit liv :D Hva fanden tænker de egentlig på?? Skaal vi så bare rende rundt med grimme neglebånd resten af livet?? For de har jo ikke lavet et produkt der er lige så lækkert... *FNYS*

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart