onsdag den 8. april 2015

Depend Mirakel kit // 1. Anmeldelse

Jeg skrev for et par uger siden, om Depend's Mirakel Kit, der skal gøre bløde, flossede negle, stærke og smukke igen. Du kan læse med her, og se hvad kittet indeholder. Eller se billedet herunder. Negleplejesæt fra Depend.

Jeg har i sagens tjeneste, fjernet den forstærkende gelé fra min højre hånd, for at se hvordan det går.

Som jeg forventede, knækkede de fra en side af, med det samme, så jeg valgte at klippe dem ned til helt alm. længde fra starten af. Til sidst vil jeg vise, hvordan det går med neglene efter f.eks 3 uger.

Her har jeg lagt en af 7-day lakkerne, og så har jeg taget billede på dag 1, dag 2 og dag 3. Mine negle er tyndere end tynde, og kan ikke holde til særlig meget (Det er også derfor jeg forstærker dem med gelé - ellers ville de knække hele tiden) Men jeg håber, at ved at bruge negleplejekittet hver dag, vil de blive stærke, lækre og holdbare.Som man kan se... Så knækker de. Helt nede hvor det er grimt.. Og der hvor de knækker - bøjer de også, og det er her lakken skaller af...  Og det er ihvertfald ikke lakkens skyld...

Nu er der gået lidt tid, og neglene ser ikke så meget anderledes ud.. De er ikke "vold-knækket" (Eller - okay, måske lidt...) - men de vokser heller ikke særlig stærkt. Jeg giver dem lige et par uger mere, og så må I se igen. Men jeg kan ihvertfald sige, at de har super godt at den lækre olie, som jeg smører dem ind i hver aften.

Jeg håber, at jeg efter et par uger, kan vise nogle sunde, og stærke negle. Stay tuned.

Produkterne er modtaget til test. Ordene og holdningerne er, som altid, mine egne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart