fredag den 19. september 2014

Fælles Fredag // Inspireret af efterårAltså - jeg er ikke helt klar til efterår på neglene. Ihvertfald ikke hver dag ! Jeg kan rigtig godt lide mørke farver, og tror faktisk, at jeg går mere med dem, end med lyse farver. Men - det betyder jo ikke, at det behøver at være kedeligt, og at vi ikke kan gå med lyse farver lidt endnu !

Så jeg er gået lidt på kompromis med dagens tema som er Efterår. 

Og så tænker jeg forøvrigt - at jeg er den eneste der har brugt 7 farver + topcoat til dagens udfordring... Er jeg gået over gevind ? Døm selv.Jeg lavede først en gradient som "bund" - med de tre øverste lakker - som er
Foxglowe, Bird of paradise og Fire mock.Herefter brugte jeg en tandstikker, og lavede små streger op ad neglen - lidt ala vandfald.
Først med de 2 mørkere farver Cat's tail og Red hot poker.

Så lidt tilfældige streger med den gule Baby of cadiz - og for at slutte det af, brugte jeg et dotting tool, til at lave små "klatter" med den fine røde glimmerlak Spotted rock & roses

Jeg synes det minder lidt om nogle "brændte" farver - derfor mener jeg det hører efterår til ;) Men det kan faktisk også ligne ild synes jeg.


Hvad siger du - kan du lide dem ??

Og kig nu endelig forbi de andre lak-glade piger.
6 kommentarer:

Tiny Hand Pink Bow Heart