mandag den 26. maj 2014

Maybelline - Baby Lips

Værsgo' - snup tippet istedet for at gøre som mig...

Baby Lips - dem har du nok hørt om. Det er Maybelline's helt nye læbepomade der næsten lige er kommet til Danmark. 6 forskellige varianter er der, så det er bare at vælge hvilken én man synes dufter bedst, eller hvilken man bedst kan lide.

Jeg var i Bilka i aftes, og der så jeg for første gang disse læbepomader i "LIVE"... åhhh my, tænkte jeg, sådan én må jeg ha. Om ikke andet, så bare for at kunne fortælle Jer, hvad jeg synes :D

39 kr. kostede den. Så.. bare lige en enkelt. Jeg tog en rigtig lækker én - en lyserød af slagsen. Den går under navnet Pink Punch.Den dufter/smager af friske sommerbær. Mums. Der er lidt farve i denne,  og det er der ikke i dem alle sammen, så det skal man lige huske på når man kigger. 

  

MEN - og her kommer så tippet!! 

I Matas i denne uge koster den altså kun 29,95 ! Find den på webshoppen her - eller gå i en af butikkerne og spar fragten. 

Du kan også gå i Føtex - der koster den også 29,95 kr. i denne uge.

Billigvoks har den her til 29 kr. som intropris. Der er self. også fragt oveni - men det kunne jo være, du skulle have noget andet med også ;) 

Bodycollection har dem til også - men til Bilka pris som er 39 kr. + fragt. Der er der jo også rigtig mange andre ting der frister... Tasker, tørklæder, parfume osv. osv...

4 kommentarer:

 1. kvickly har dem også til 29.95 lige nu mener jeg :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har de garanteret :D Det er selvfølgelig kun der hvor jeg handler de er dyre ;) ;) Så kan jeg lære det... Læs reklamerne (Dem alle sammen) Inden du handler... ;)
   Christina

   Slet
 2. Lækkert tip! Har længe overvejet om man skulle prøve dem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så er det ihvertfald en god mulighed nu :D

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart