onsdag den 7. maj 2014

April Favoritter

Altså! I princippet har jeg mange favoritter, men disse er dem jeg bruger nærmest dagligt (og nogle gange også flere end disse) - og dem som jeg bruger igen og igen. I får lige et "rent" billede først :D Og så lige en advarsel... Fyldt med informationer og gode links :D Håber du kan lide det :DRituals Miracle Balm - en super lækker og meget tyk håndcreme jeg bruger inden sengetid. Har fået den i denne Goodiebox.

E.L.F Compact pudder - har jeg brugt on and off siden sommer. Min favorit fra Clinique er lidt halv pebret, så jeg har fundet et alternativ - ikke helt så godt, men udemærket. Købt i Århus. I dag kan man finde mange af E.L.F. produkterne hos Bilka og Føtex - og ellers har de det lige her.

Rimmel waterproof gel eyeliner. Bruger jeg også indimellem til brynene, fordi jeg synes den har en god farve. Den hedder 002 Brown ;) Jeg har købt den i Matas, da man på et tidspunkt kunne få 3 for 2. Faktisk kan du finde den på deres webshop lige her.

Sleek - Au naturel - jeg har jo 3 af disse paletter, og denne passer bedst til min hverdag, og de andre 2 er bedre til når jeg skal ud. Købt hos Makeup-online.

Flora By Gucci - Gorgeous Gardenia - Købt i Matas, jeg har fået den i julegave, efter vi fik en duftprøve i  denne Goodiebox. Hænger på mig hver dag. Loove it.

Mua Matte Perfect - er en primer til ansigtet. Det er ikke mere end et år siden, jeg første gang prøvede en primer til øjnene, og blev ok glad for det, men jeg bruger lige så tit ingenting. Men denne - er så silkeblød og lækker at have på, at jeg bruger den ret ofte... Kan selvfølgelig købes hos MUA. Jeg har været så heldig, at bytte mig til den hos søde Mette, der er en af indehaverne hos Skønhed & Tips bloggen.

GOSH 2 way mascara - købt i Føtex på ret meget tilbud. Er rimelig godt tilfreds med den, da den hvide del får mine vipper til at syne længere - og den sorte dækker godt. Alle produkter fra GOSH kan du se her på deres nye hjemmeside. (Det er også her du kan tilmelde dig, og få en gratis gave) Langt de fleste produkter er også at finde på Matas.dk

CND negleolie. Er bare den bedste ! Har fået den i julegave sammen med disse lakker - Du kan finde alle produkter fra CND lige her hos Insight Cosmetics group.
Du kan også købe CND Vinylux produkter hos Stylebox lige her.

Unavngivet øjenbrynspen. Tror den er købt i Tyskland. Den børste der sidder på enden er, for mig, den bedste til at rede brynene efter jeg har optegnet.

Labello - den rigtige... Bruger den inden sengetid. Og så er jeg begyndt at bruge den som det første inden jeg lægger make-up. Især hvis jeg ved jeg vil bruge læbestift. Jeg læste tippet på en blog, kan faktisk ikke lige huske hvilken (Måske var det pudderdåserne) ? og det er rigtigt, den blødgør læberne i tiden inden du skal have læbestifen på. Hermed tippet givet videre. Du kan finde alle Labello's produkter her  og de kan købes i bl.a. Matas - eller i de fleste forretninger. Både Bilka, Føtex, Kvickly osv.

Milk-shake leave in conditioner. Fået i denne Goodiebox. Kommes i håret efter vask og tørring. Skal blive i. Dufter af karamel, milkshake og ja - rigtig sødt. Bruger den dog ikke hver dag, da jeg tror det ville blive for kvalmt... Men elsker, indtil videre, duften. :D Jeg ved man kan få den hos mange frisører også. Bl.a. hos den, som mine unger bliver klippet hos.

Orofluido olie. Jeg elsker duften af denne, og at den gør mit hår sundt at se på. Jeg bruger den efter håret er tørret med håndklædet (Og efter evt. milk-shake), og igen når håret er sat - selvfølgelig kun hvis det hænger løst... Lidt svært at komme i opsat hår... Jeg har købt min hos Cocopanda - lige her

La Roche-Posay ansigtsrens. Jeg bruger den i badet, og den tager næsten alt mit vandfaste make-up. Jeg skal lige efter med min matas olie bagefter. Jeg har fået den hjem til test fra La Roche-Posay's facebookside, hvor de søgte anmeldere. Du kan finde deres danske hjemmeside her - Eller købe på apoteket som forhandler produkterne. F.eks. lige her

Det var mine favoritter i April. Er der nogle du kender ? Måske bruger du nogle af dem selv ??

Interesseret i Goodiebox ?
Tilmeld dig her

Jeg har ikke fået noget, af nogen, for at smide alle disse links op !

2 kommentarer:

  1. Rigtig lækre produkter! Ejer selv nogle stykker af dem :-) Fin og inspirerende blog du har!

    www.kunsanne.blogspot.dk

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart