lørdag den 8. marts 2014

Appeal4 // Anmeldelse

Appeal4 har været så søde at sende mig, bl.a. denne lækre lak, fra deres nye kollektion Limited Spring 2014. Appeal4 lakkerne er alle fri for formaldehyd, toulene og parabener - og så tester de ikke på dyr. Denne har nr. 50 og hedder Butterfly bells. 

Den var en smule svær at påføre, hvilket jeg ikke synes, de andre lakker jeg har prøvet, har været. Den dækker først fuldt ved 3 lag - og så skal man endda være generøs med lakken - så man kunne med fordel lægge 4 mindre tykke lag. Den har en smuk blå farve, men jeg må sige jeg blev lidt overrasket over farven. For på swatchene fra deres hjemmeside har den en mere støvet blå farve, grænsende til det grå. Men jeg er ikke skuffet, farven er super flot, bare anderledes end forventet.
Så ville jeg lige prøve lykken igen med deres Holo-top coat Marsmallow holo - Steffis pick. Første gang jeg brugte den, kom jeg alt for meget lak på, så man slet ikke kunne se jeg havde en farve nedenunder. Så med det i erindring, påførte jeg et ultra tyndt lag - og det gav pote :D Jeg er en sucker for holo - og vejret er snart til at gå med det hele tiden - så er det godt med lidt øvelse ;) Og med denne top-coat, kan man gøre alle lakker holografiske. What's not to like ??På http://www.appeal4.dk/ - kan du finde den fulde forhandlerliste, og se om der er nogen der sælger lakkerne i nærheden af dig - og der findes også masser af forhandlere på nettet der sender dem, og dem kan du også finde der :D 

Så man har alle muligheder for at få smukke lakker her til foråret :D 

Lakken er tilsendt til anmeldelse - ordene og billederne er mine egne

2 kommentarer:

Tiny Hand Pink Bow Heart