fredag den 24. januar 2014

#35 - Fælles Fredag - Musik

Fælles fredag = inspireret af musik. Det er også et "bredt" emne... Men da jeg ikke er den vilde til det der nail-art, bliver det alligevel en smule begrænset!!!

Jeg spurgte simpelthen på fansiden for mit største / første idol. Thomas Helmig <3 Og det første forslag der kom frem - det sad lige i skabet :) Løvens hjerte.. Jeg kan ikke tegne en løve - men farverne - brun/gul og sort og et hjerte.. Den gul/brune er så blevet brun ;) Men det er vel fri fortolkning :DDet er en lidt ældre cd, som udkom i 1990 (Samme år som jeg blev konfirmeret!! - betyder det, at jeg også er en ældre model ??..)  Det var hans 5. album - og det sidste danske - indtil 2006, hvor Helmig Herfra udkom :) Nogle af de bedste på denne cd, synes jeg er : Giv mig din mund, Mit livs kærlighed, Modvind og Bimbo i himlen (Mest de 2 første)


Åhhh - at smelte... Nåå.... men jeg kunne blive ved jo... Og det handler om negle. Så.. Jeg har brugt følgende lakker.


OPI Wooden shoe like to know og Color Club Beyond - en af de lækre holografiske lakker - og til de små hjerter på ringefingeren, er der brugt L'oreal Scarlet Vamp. Jeg har lavet en lille gradient med OPI og Color Club og stampet hjerter med L'oreal. Det hele er selvfølgelig toppet med Poshé. Og vildt svære at tage billeder af - de yder dem ingen retfærdighed - de er super fine i virkeligheden. Vil se om det kan blive bedre i dagslys i morgen :)
Og så lige et enkelt billede af OPI lakken Wooden shoe like to know, den er altså smuk brun - med lækkert shimmer i.. Igen - svær at fotografere...Husk også at kigge forbi de andre dejlige damer, og se deres musiksmag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart