søndag den 17. november 2013

Libido - Boganmeldelse for SAXO.com

Her kommer endnu en boganmeldelse, hvor jeg denne gang har læst Morten Sabroe's LIBIDO. Den er naturligvis på SAXO.com - men jeg har også skrevet den ind her så du kan se den. Har du læst den ? Eller andre bøger af Morten Sabroe ?Den handler om 3 mænd – barndomskammerater – og deres liv med koner, arbejde, sex og lysten til det. Indimellem Sarkastisk – og indimellem rigtig rigtig sjov..

Hovedpersonen er Philip, som er chefredaktør på et magasin og er gift med Nora. Vi følger ham og kammeraterne, som har en fælles fortid på fodboldbanen. Vi kommer ind i Philip og Nora's liv et års tid efter at Philip mener han er blevet usynlig for sin kone. Han ved ikke hvorfor, men synes hun glider længere og længere væk. Hun arbejder over næsten dagligt, og bruger det meste af sin vågne tid på arbejdet.

Hun er uddannet cand.mag og redaktør på et forlag, som lige har udgivet en bog med en ”ukendt” forfatter. Bogen hedder ”En kvindes hemmelighed”. Der har været tale om en anden bogtitel, og da Philip finder ud af hvilken, og så støder på titlen igen, bliver han noget nysgerrig. Bogen handler om trang til at befri kvinder for den undertrykkelse, deres seksualitet igennem mange år, har været udsat for. Ingen ved hvem der har skrevet den, men alle ved at forfatteren er blevet styrtende rig – for det er virkelig en bestseller der her er skrevet. Den skulle være den nye Fifty Shades, men alligevel anderledes, og alle har lyst til at læse den. Mændene mener at Fifty Shades er en dildo i 3 tykke bind!

Philip og kammeraterne vil gerne mødes med Nymfomaniacs hovedperson fordi de mener det er helt ude i hampen, at kvinderne overhovedet ikke har brug for mænd længere ! Det må der laves om på, synes de og begiver sig afsted til Nymfomaniacs sommermøde. Der sker ting og sager !!

I sin higen efter opmærksomhed, skriver Philip en bog. Den sender han til Nora's forlag – men til en mand. Og det skal være en mand der læser den, og han må ikke vise den til nogen kvinder overhovedet – Da slet ikke til Nora.... Og han vil være anonym som personen med den anden bog også er. Så han tager til møde på forlaget forklædt. Hvordan det går ? Det synes jeg du skal læse om i bogen.

Jeg er en anelse splittet over denne bog. Det er ikke en jeg normalt ville have læst, men syntes alligevel den lød spændende på den lille tekst bag på bogen. Jeg har ikke tidligere læst bøger af Morten Sabroe, så jeg ved desværre ikke hvordan og hvad han plejer at skrive, og kan derfor ikke drage konklusioner på den baggrund.
Jeg synes, at bogen, i starten er ret langtrukken, og har lidt svært ved at fortsætte med at læse. Jeg ved ikke om det er fordi jeg synes mændene er lidt ”vattede” ??? og lader kvinderne bestemme for meget ?? Hvis man er til Fifty Shades genren f.eks., så er disse mænd jo noget anderledes ! Mildt sagt. Men jeg er alligevel glad for at jeg fortsatte ! For den blev mere spændende jo længere ind i bogen jeg kom. Der var faktisk også lidt krimi ind over på et tidspunkt, og jeg tror at det var da jeg var halvvejs inde i bogen, jeg ikke rigtigt kunne lægge den fra mig.
Den får en noget anderledes afslutning, end jeg havde regnet med, og jeg må indrømme, at jeg ligesom det ofte sker når jeg er færdig med en bog, også her følte mig lidt tom ?? Og æv, hvorfor slutter den nu ?? Og dét er for mig en god bog :)

Jeg vælger at give den 4 ud af 5 hjerter, fordi den var lang tid om at komme i gang. Jeg var ikke fanget i starten, og jeg kan bedst med bøger der fanger mig fra side 1. Derfor får den ikke det sidste hjerte desværre.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tiny Hand Pink Bow Heart