fredag den 16. august 2013

#16 - Fælles Fredag - Chevron

Denne gang handler det om Chevron, som er en form for zig-zag mønster. Denne type kendte jeg ikke, så jeg var nødt til at google:

Googleerdinven...

Jeg har bare søgt på Chevron nails - og klikket på billeder. Og jeg troede det var dem med alle lynene på - indtil jeg forhørte mig i den fantastiske fælles fredag gruppe. Så viser det sig, at det er dem som er knap så zig-zaggede.. (Og dem er der jo også billeder af - tror bare min øjne blev draget..)

Nå! Igang med sig.. Det der med tape igå! Det er ikke helt mig, og jeg tror aldrig vi bliver helt gode venner. Men jeg havde alligevel gode intentioner, og vidste hvordan jeg gerne ville have det til at blive !Yearh right! Indtil jeg kom i tanke om min "ven" tapen!! Ren Edvard Saksehånd!Jeg lagde først 2 lag af Appeal4's Honeysuckle Chok - Og lige som sidst - viser den overhovedet ikke den rigtige farve. Kameraet vil ikke fange den super lækre mørke lyserøde - a'la cheriserød.. (synes jeg) Bagefter et lag Poshé for at være sikker på at tapen ikke satte mærker.

Så satte jeg tape på ringe og langefinger - øverst i en spids - for at kanterne blev helt lige. Der har jeg brugt Heavenly Bamboo - super lækker sommergrøn lak. Jeg lagde et godt lag på, men kun et enkelt, og skyndte mig at tage tapen af igen, for at den ikke skulle sætte mærker. HM! Ikke tilfreds.

Så prøvede jeg på de resterende fingre at lave trekanter bare med lak. Her brugte jeg så Sprinkles Stars. Det er en sølv glitter i en klar base. Den har også lidt hologlitter i sig, og er super lækker og meget smuk ude i solen. Her har jeg lavet spidser både for oven og for neden på neglene, for at de ikke skulle være ens. Og ovenpå den grønne har jeg også lagt et lag glitter, den ene kun ovenpå den grønne, og den anden også helt ned i spidsen.

 Her på det sidste billede, kan man se lidt af hologlitteren der er i Sprinkles Stars

Det er disse lakker jeg har brugt, alle fra Appeal4 - Honeysuckle Chok og Heavenly Bamboo, har jeg fået tilsendt til test, og har anmeldt på tidligere. Sprinkles Stars har jeg selv købt hjem lige her inden sommerferien - super lækkert køb.Husk at tjekke inden om de andre søde piger. Jer sikker på ,de har klaret ugens udfordring super godt - og forskelligt :-) Jeg skal prøve denne mani igen en dag, så må jeg se om det går bedre.. Evt. med en takkesaks tape og god tålmodighed ;)
4 kommentarer:

 1. Edward Saksehåånd! Ha ha - jeg kender det godt. Det tape vil altså ikke altid liiige som man selv vil... Jeg synes nu det er blevet meget fint alligevel, dog ser det ret julet ud, når din base fremstår som mere rød end pin/lyserød! Måske du kunne lave noget lignende i december :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var også lige før jeg kom i julehumør ;)

   Slet
 2. Det ligner lidt små juletræer :D Weee det er snart jul :D

  SvarSlet
  Svar
  1. JA - julen er på vej :-)

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart