fredag den 2. august 2013

#14 - Fælles fredag - 3d Jelly Sandwich.

Det er første gang jeg laver en jelly sandwich. Og så er det ikke engang bare en almindelig én af slagsen. For det hedder "a la Flowers in a pond".En jellylak = en lak der ikke dækker, før den har fået mange lag. Dvs. den skal være temmelig transparent. FORDI - der skal være mange lag, og noget imellem lagene! Fyyyy ha da. NÅ, men altså, det var jo ikke bare en alm. jelly sandwich med f.eks. glimmer imellem lagene. Nej der skulle f.eks. være blomster imellem lagene. Og når der kommer blomster i, får det jo lidt dybde, deraf navnet 3d :-)Jeg kan lige så godt sige det som det er. Det er ikke min yndlingsmani.
Bl.a.  fordi det tager en hel del tid, fordi alle lagene skal tørre. Først lakken, så blomsterne, så et nyt lag lak - og et nyt lag blomster... Og så synes jeg ikke det er helt vildt voldsomt pænt. Ihvertfald ikke mit første forsøg her. Og så tror jeg måske også at selve lakken er lidt for tyk, den kunne godt have været mere transparent /jelly. Jeg er sikker på at nogle af de andre piger, har fået lavet noget der er lidt kønnere :-) Så husk endelig at kigge ind forbi dem.


De 2 lakker jeg har brugt er begge fra mit nye KIKO køb i Italien.  KIKO lakker har ikke navn, men bare numre. Den mint-grønne nr. 834, har lidt shimmer i sig, og jeg tror den er en nyhed ? (Den var der ihvertfald ikke den første gang jeg var inde i butikken)  Det er den jeg har brugt som bund, og jellylag., og det smarte var at den var hurtigtørrende. Det var jo meget smart til denne mani.
Den røde er nr. 281, en flot cremelak - blanding af rød og lyserød, og den har jeg brugt til blomsterne, som jeg har dottet på med mit dotting tool.


 


Jeg kunne godt finde på at lave en ny jellysandwich, men så bliver det med glimmer i stedet for.

Gør nu Jer selv den tjeneste at tjekke ind hos de andre bloggere også :-)4 kommentarer:

 1. Hej Christina, i dag skal du prøve at lave en jelly sandwich med glitter og slutte af med en mat top coat. Nåehhh det er en af mine absolut yndlingsmani'er! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa - det vil jeg gerne :-)

   Slet
 2. Det er blevet flot, jeg synes du har ramt det ret godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha :-)

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart