tirsdag den 23. juli 2013

Werring Smykker

I dag bliver det et lidt anderledes indlæg, som kommer til at omhandle smykker. Men hvem er ikke vild med det ?
Jeg opdagede helt tilfældigt Werring smykker via Facebook, og kunne se på Deres hjemmeside, at de tager godt imod bloggere. Så jeg skrev til dem, at jeg med glæde ville anmelde et produkt fra dem - og anmeldelsen kommer her :-)

Der gik ikke mange dage, efter jeg havde skrevet med Lene Werring, til jeg modtog 2 skønne produkter fra Deres firma. "Desværre" skulle jeg på ferie kort efter, så jeg kunne simpelthen ikke nå at anmelde produkterne, før nu.

Jeg modtog et par øreringe -  HER finder du alle Deres øreringe :-) - du kan trykke dig ind på de forskellige kategorier, alt efter om du er til kreoler, ørekroge, ørestikkere, eller til fjer. De øreringe jeg modtog er nogle lange smukke ørekroge med sorte hjerter og sorte fjer.Det er for mig ikke hverdagsøreringe - men jeg kan lige forestille mig at skulle til fest, med lang sort kjole, høje stiletter, flot opsat hår, og så disse øreringe til. Wauw siger jeg bare. Jeg kan faktisk ikke helt vente, til jeg næste gang skal til en stor fest. Og jeg skal nok sætte et billede på bloggen den dag jeg er helt "festlig". Der er utroligt mange flotte øreringe på hjemmesiden, så lov mig lige at tage et kig på dem.

Udover de lækre fjerøreringe, modtog jeg også et super flot armbånd. Det er et knyttet armbånd - et macrame armbånd med en lilla krystal i midten, og sorte perler i enden af snorene.De fleste kender sikkert til disse armbånd, og mange laver dem også selv - mig selv inclusive. Men der er altså noget lidt anderledes, og flottere ved dette. Det er helt fast i "knytningen", hvis man kan sige det sådan - man kan ihvertfald sagtens se forskel på dette professionelle armbånd, og så dem som jeg selv har lavet ! Så det er et jeg kommer til at bruge meget - også til hverdag. Og det er også flot hvis man sætter flere armbånd sammen af denne slags. Armbånd hos Werring - finder du HER . Og der er mange at vælge imellem. Udover disse meget smukke knyttede armbånd, kan du finde de smukkeste læderarmbånd af alle slags. Der er simpelthen for en hver smag. Jeg er selv yderst forelsket i et "par" (bobbobbob..) af dem allerede, og er sikker på jeg snart skal have købt et enkelt eller 2... Der er både brede armbånd, og smalle, og med mange forskellige låse, og i alverdens farver. Åhh...
Til sidst er der charms armbånd. Charms kan jo sættes på mange forskellige armbånd, men du kan også købe et smalt læderarmbånd der hører til, i flettet eller glat.

Desuden sælger De også halskæder - både løse kæder - i f.eks. læder, knyttede, sølv og gummi, og vedhæng til kæder, med f.eks. ugler eller hjerter (som begge er mine yndlings :) ) - Og De har ankelkæder og tåringe.

Hjemmesiden er nem at gå til og let læselig. De har en Facebook-side - og en Twitter-profil, så der vil jeg da lige råde dig til at følge med og se alle nyhederne :)

Noget som jeg ser som et stort plus, er at der er fri fragt - Dét kan jeg li :-) Men endnu vigtigere er det, at prisen er fornuftig. Og det må man sige det er her. Det er ikke mange steder man finder smykker som er så flotte, til den pris.

Så skynd dig allerede nu at kigge på siden - og se alle de flotte smykker der er.

Produkterne er tilsendt til anmeldelse - men ordene er helt mine egne.

4 kommentarer:

 1. Ååhhh jeg får helt lyst til at hive kasserne med smykke grej frem!! Hold op hvor jeg hyggede mig med at knytte armbånd, og lave matchende øreringe, for et par år siden. Men der findes snsrt ingen kombi jeg ikke har længere :D
  Det er nogle ret lækre priser de har, så det er da bestemt et godt sted til værtinde/fødselsdagsgave også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig :-) Jeg har også diverse grej til alt muligt :-) Og tænker også hele tiden, at jeg skal liiige :-) Det er ikke nemt at nå det hele.

   Slet
 2. Det er en fantastisk side, venlig kundeservice, venlige priser, og hurtig levering. Og smykkerne er absolut smukke! Har også derfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er fantastiske derinde. Og virkelig lækre smykker de har :-) Ikke sidste gang jeg skal forbi shoppen ihvertfald ;)

   Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart