tirsdag den 7. maj 2013

Lola Ramona og ny webshop

For de indviede er det vidst ingen hemmelighed at mine yndlingssko hedder Lola Ramona. Jeg har "et par" stykker efterhånden, og har lovet at vise dem alle - ét par ad gangen. I dag får I de sidste nye i flokken at se - Et par super praktiske, lækre og varme vinterstøvler - købt i april ;) Ja, ja - men det var jo lige der jeg fandt dem, jo. Så det var lige før jeg håbede på flere kolde dage.. Det fik vi heldigvis ikke - ret mange af. Men jeg nåede da at have dem på et par gange, så nu er de gået til, når det bliver koldt igen. For det bliver det jo, lige pludselig.

Nå! Men her kommer de vidunderlige støvler.
Åhh - er de ikke bare smukke ?
Det er sort nubuck med hvidt foer i. De er totalt sorte (sortere end sort næsten...) med den karaktiristiske røde kyssemund på hælen :-) Dén elsker jeg bare. På nogle af de nyere modeller de har lavet, har de droppet kyssemunden, og istedet for skrevet Lola Ramona. Det synes jeg er lidt synd - jeg kan meget bedre lide denne model :-)
Jeg vil have købt noget imprægnering og givet dem, inden jeg for alvor tager dem i brug - så er jeg sikker på, at de holder sig pæne i længere tid.
Lola Ramona er jo at finde på Facebook . Her er der rigtig mange Lola piger, der hjælper hinanden med at finde de sko, de lige står og mangler, hvad skoene hedder, hvor der er udsalg osv.. Hovederne bag Lola Ramona er også på siden, og er altid klar til at hjælpe med alle de spørgsmål I måtte ha.
De er i disse dage ved at færdiggøre deres helt nye og forbedrede hjemmeside - jeg har lovet at skrive lidt om det, og håber der er mange der lige smutter inden om og kigger når den er helt færdig. I får lige linket til den nuværende - der kan I se at de er i fulde svingninger :-)  og så skriver jeg med den helt nye når den er klar :-) Den nuværende kan ses HER

Med dette fine billede, som er lånt fra http://lolaramona.dk/.

Jeg elsker teksten

 "She who dies with the most shoes - wins!"

Når de åbner op for den nye webshop bliver det jo med alle sommernyhederne - de har de lækreste sandaler, med glitter. Åh de er smukke :) Ej, I bliver bare nødt til at gå ind og kigge selv. Se også Facebook siden, der er billeder af de fleste, hvis ikke I kan vente til Webshoppen åbner. Hvis I bare MÅ eje et par Lola Ramona sko inden den nye shop åbner - kan de bla. købes på Trendsætter.

Jeg vender tilbage omkring den nye hjemmeside - solong ladies ;)

2 kommentarer:

  1. De er pænt lækre!! :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jep :-) Tak :-) - Jeg er bare helt vild med alle deres sko - har efterhånden så mange at jeg ikke ved hvilke jeg skal tage på. I know - luxusproblem :-)

      Slet

Tiny Hand Pink Bow Heart