mandag den 1. april 2013

Over the mooooooon ;)

Color Club laver de vildeste holografiske lakker.Synes jeg. Jeg har (på nuværende tidspunkt..) kun 2  -  men  det er også de to jeg synes er de smukkeste.Det allerførste blog indlæg jeg lavede, lavede jeg hos en anden blogger Negle lir - se hendes blog her:

http://neglelir.blogspot.dk/

Hun spurgte ind til, om der var nogen der gik rundt med en blogger i maven. Jeg skyndte mig at skrive til hende at jeg gerne ville skrive et lille indlæg. Det blev så ikke så lille endda. Men det var det der fik mig sparket igang. Så tak for det Lisa :-)
Her bloggede jeg om den lilla Color Club, som hedder Eternal beauty.
Du kan læse indlægget på Lisas blog.  Jeg følger iøvrigt også siden på facebook - den hedder Negle lir (også :) ) og den er super god.

Idag vil jeg lave et lille indlæg om den blå Color Club. Over the Moon.

Den dækker helt fint med to lag. Jeg har valgt at lægge 2 lag, en top coat (min elskede Poshé), og dernæst endnu et lag Over the moon. Det gør jeg fordi: Når man kommer topcoat ovenpå en holo lak, kan lidt af holo effekten forsvinde. Og hvis man ikke bruget topcoat, kan lakken chippe meget hurtigt. What to do ?? Ja, derfor lægger jeg et lag på øverst igen :-)


Ved du at du kan klikke på billedet, for at se det større ??


Den er simpelthen så smuk denne blå lak. Jeg troede egentligt ikke jeg havde brug for denne i blå. Men da jeg så en anden blogger havde købt denne - var jeg solgt. Det er denne blog:

http://nailant.blogspot.dk/

Hende kender jeg fra gruppen Lakhovederne, også fra facebook. Og hun elsker blå :-) Prøv at tage et kig på hendes blog.

Alt for nu. Ciao bella.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de flotte! Jeg ønsker mig den sorte holo fra den kollektion.

    SvarSlet
  2. Ja, den sorte er også bare super flot :-)
    Det kan være det ender med at jeg må ha dem alle sammen :-) Er slet ikke færdig med at købe holo :-)

    SvarSlet

Tiny Hand Pink Bow Heart